Konsum

Gick riktigt bra på jobbet idag och tiden den sprang bara iväg. De va väldigt mycket folk som handla och fick i princip sitta i kassan hela dagen men när tiden går fort så är det ju skönt :)
Imorgon hade jag egentligen en kort dag på 3 timmar men blev jobb 7.30-16.00 istället, troligast för att han räknar med mycke folk imorgon med. Men jag klagar inte pengarna rullar ju in och hinner med god tid fixa mig till kvällen :) För imorgon är det ju valborg och det ska självklart firas! Men var det blir är lite osäkert än men kommer nog bli en toppen kväll iaf! :)


I keep going back to the one thing i need to walk away from

Idag tog jag mig en riktigt lång sovmorgon och sen när jag vaknat satte jag mig ute och halvsov i solstolen, vilket var riktigt härligt! :)
Sen for jag och hälsade på och lämnade paket till jessica och lilla wilfred :) Satt där och pratade ett bra tag och hade riktigt trevligt. Och Wilfred är ju för söt, riktigt snäll också han satt bara och tittade runt och skrattade :)
Sen har jag även hunnit med att vara lite duktig idag också. Tagit en promenad med mamma och hundarna. Tog tag och städade bort vinterkläderna/skorna och tagit fram sommarskorna osv istället. Sen städat mitt rum och bytt sängkläder så inatt kommer jag att sova gott! :D
 Ja de va min dag det haha ;P
Imorgon väntar det jobb igen men det ska faktiskt bli skönt har ju haft 4 dagar ledigt så :)


Nöjd!!

Tror faktiskt att det här är första gången jag kommer hem från frissan och är nöjd. :)
Känns väldigt skönt att ha fått det fräscht och fint igen. 
Den lilla tanken och iden jag hade var ju att bli lite ljusare i håret nu under sommaren. Men som vanligt blir ju aldrig nått som jag tänkt det. Så jag blev mörkare igen med 3 stycken olika färger. Men som sagt jag är nöjd ändå med resultatet och ljus hinner jag nog bli innan sommaren ändå :)

Hittar inte kameran men bilden nedan liknar ungefär den hårfärgen jag fick fast jag är en aning mörkare.

 


Tjohoooo!

Även fast man är ledig så är dagarna full bokade med massa saker men jag gillar det och det är bara roligt att det händer mycket! :)
Nu snart ska jag iväg till frissan för klippning och färgning :) Det ska bli så otroligt skönt att äntligen få göra nått åt mitt risiga hår. Hur jag ska göra är jag inte riktigt säker på än men hon kan säkert komma med nå bra förslag så bara att hoppas på ett bra resultat! :D


25 April

Nu va det ett bra tag sen jag skrev men har inte haft mycke tid över.
Har jobbat 14 dagar i sträck och det känns verkligen, man har varit helt slut plus att jag drog på dig en riktig förkylning som aldrig verkar vilja ge sig heller! Sen tiden man haft över ch inte jobbat har varit att se film, träffa folk och sova. Men nu väntar det nog 3 dagars ledighet (hoppas jag) för det behövs och känns riktigt skönt! :) 
Så allting är i princip som vanligt förutom då att kära Ellen har kommit hem på besök igen och det gillas otroligt mycket! :D :D
Men nu hinner jag inte skriva nå mer för jag måste ta och göra mig klar för snart kommer Ellen och Sophia och hämtar mig för vi ska se fotboll i robban :)


Gårdagen

Hade en riktigt super trevlig kväll igår med tjejorna :)
Synd är det att vi inte ses så ofta men det får vi ändra på nu tycker jag!
Tack för en toppen kväll brudar! :D





Fredag underbara fredag :D

Äntligen är det fredag och jag kan inte vara mer taggad just nu :D
Tror det kommer bli en galet rolig och spårad kväll ikväll men det gillas! Jag och Bisse åker snart till skeå där det blir förfest hos bella och sen troligast vidare till allstar. Det ska bli så otroligt roligt att träffa tjejerna igen det var verkligen alldeles för länge sen vi sågs nu så vi har mycket att ta igen! En toppen kväll är va det kommer bli :D
Så ha en trevlig fredag ni med! :D



Snart fredag

Igår kväll satt och jag planerade allt jag skulle göra idag men inte fick jag det gjort inte. Istället blev man inringd imorse till jobb, lite tungt är det att kasta sig upp ur sängen och snöra på sig kläderna och fara. Men ska inte klaga på att man får jobba :) Imorgon blir det jobb med men får sluta klockan 2 så det känns riktigt skönt :)
Sen är det ju fredag imorgon också och det känns underbart, tror det kommer bli en grym dag/kväll imorgon och jag är såååå taggad!! :D :D
Men än är det torsdag och ikväll lär det nog inte hända så mycke annat än soffan och se hockey :)


Dom bästa!

 
 
 
 
 


Ingen träning:(

Då har man egentligen fotbollsträning ikväll eller typ nu, men eftersom att jag aldrig får vara frisk så kan man ju inte träna. Blir så less hinner bara bli frisk så är det nått som händer och nu är det halsen igen :/
Bara att ta det lugnt nu och hoppas man blir frisk fort igen :)
Så medans dom andra är och tränar så sitter jag här i soffan och äter tårta istället ;) haha!



Onsdag

Jag hade en riktigt bra födelsedag igår och jag gick omkring med ett stort leende hela dagen :D   Ett stort tack till er allihopa! :D :D

Idag har jag då hunnit med en hel del. Började först med jobb på konsum, 7.30-10.45 och sen blev det hem för att äta lite lunch. Efter det for jag vidare till Morfar, där han och jag har hjälpts åt att byta däck på min bil och hans bil :)  Sen när vi var klar for jag hem och tvättade bilen på både utsidan och insidan, så nu är bilen nästan som ny vilket känns riktigt bra :)  Det kommer väl dock inte att hålla så länge innan den blir smutsig igen men det är inte lätt den här årstiden :P 




21 år :D

Idag är det ingen vanlig dag utan min födelsedag!! :D Så Grattis till mig själv haha ;)
Det är sjukt vad tiden går fort nu alltså! Hänger som inte med själv riktigt att man blivit så gammal. Ibland önskar man nästan att man var "liten" igen, för tänk vad lätt allting var då :P
Ne men det finns mycke roligt man har kvar att se fram emot och en hel del saker har man kvar att upptäcka också :D Så bara att se framåt mot allt det roliga som finns kvar att göra, för äldre det blir vi ;)





Gårdagen

Igår var som sagt jag och Bisse på The Studio och tog kort. Det var faktiskt riktigt roligt :)
Dock lite drygt att man kom dit klockan 4a och var klar 21, mest bara suttit och väntat men det va det värt :)Bilderna blev ju sjukt fina! Jag är riktigt nöjd vilket även fotografen var, för när jag var klar så frågade han om jag ville skriva på ett kontrakt med han. Eftersom att han tyckte det blev så bra och fina bilder så ville han använda mina bilder sen till hans portfolio när han söker jobb och hemsida :) Så det var verkligen riktigt kul att höra och självklart skrev jag ju på :D

Här är några av alla bilder jag köpte :)







The Studio

Håller på att prova kläder och det är riktigt svårt att veta vad jag ska välja för nått. Jag och Bisse ska nämligen på The Studio klockan 4a :)
Vi ska ha med oss 3 st ombyten och jag har väldigt svårt att veta vilka kläder jag ska välja. Så det är bäst att jag  fortsätter pröva lite kläder och börjar göra mig klar nu för Bisse kommer på  mindre än 2 timmar och hämtar mig. Måste ju ha bestämt mig och packat klart innan dess :)


Helgen

Idag är man rätt så trött och sliten.
Lördagen började med fotbollscup i skelleftehamn, där vi vann en match och förlorade en, så vi gick inte vidare. Så då blev det att fara hem till Ånäset där det blev pizza men Bisse och Elin :) Efter det såg vi hockeyn, drack öl och spelade spel hemma hos bisse och jimmy :) Sen drog vi vidare till Anton S för lite mer drickande :)
Haha blev en kort sammanfattning men hade iaf en riktigt bra och trevlig lördag :)
Men det känns verkligen idag, inte mycket ork inte haha :P
Iidag har det inte hänt mycket utan har mest bara legat i soffan och tagit det lugnt vilket ha varit riktigt skönt! :)


Fia med hutt som gäller ikväll ;)

foto0607 (MMS)

Fia med hutt som gäller ikväll ;)


Äntligen har man fått komma efter 12 timma...

foto0606 (MMS)

Äntligen har man fått komma efter 12 timmars arbetspass. Har varit en riktigt stressig och slitsam dag. Så nu får man sätta sig ned och njuta av jordgubbar :D


Slut på ledigheten

Då har man haft 3 lediga dagar och det har varit enormt skönt! :)
Men nu är det slut på det och man börjar om att jobba imorgon igen, 7-16 på pappas jobb. Sen på fredag har jag mördarpasset på Konsum 7.30-20.15 men får skylla mig själv lite grann att jag tog på mig det, men vad gör man inte för arbetskamraterna. Det är ju tur att det är fredagen iaf för det finns extremt mycket att göra då så det kommer nog gå bra om inte annat fort :)

Men nu väntar sängen så God natt ! :)


Extrafilm

Har nu hållt på i 3 timmar med att ladda upp bilder på extra film som jag sen ska beställa. Men det är ju riktigt dryg och vilken tid det tar! Varför väntar man med att beställa efter bilder så länge att när man väl gör det blir det hur många som helst. Har nu laddat upp 300 st och jag är inte klar än. Men det får räcka för idag, får fortsätta imorgon för nu orkar jag inge mer :)
Tror jag ska ta mig en liten promenad nu istället tills hockey börjar :)
Hålla tummarna för att skellefte vinner ikväll! :D


Sovmorgon

Tog mig en riktigt lång sovmorgon idag och det behövdes :)
For nämligen ut och sprang igår med Bisse och när jag kom hem var jag helt slut men skönt att äntligen få komma igång och träna igen :)

Idag skiner då solen och man blir ju inte annat än bli på strålande humör :)
Så planen för idag är nog att ta och städa bilen, kanske inte det roligaste man kan göra men det måste göras. Sen vad jag ska hitta på mer det får ja se vad som händer :)


Mera skor

Ikväll blir det att beställa hem de här skorna :D


Måndag

Det har varit riktigt skönt att få vara ledig idag :)
Dock vaknade jag klockan 7 och fick panik och trodde jag hade försovit mig men när jag väl kom på sen att jag va ledig och fick fortsätta sova var det otroligt skönt :)

Idag har jag då bakat med mormor hela dagen :)
Det gick riktigt bra och vi hann med en hel del. Först blev det 6 st blåbärstårtor, sen 85 st bullar och sist 12 st butterkakor i formar. Så nu är frysen full med en massa gott :D






Kom nyss hem med ett par nya skor! :D

foto0595 (MMS)

Kom nyss hem med ett par nya skor! :D


Hungrig!!

Snart blir det friterad kyckling med ris och sötsur sås till middag, gissa om jag är hungrig! :D
Sen åker jag till Ånäset för att hälsa på Bisse och Jimmy, måste ju se hur dom har fått det i ny lägenheten :)


Frissan

Har äntligen besällt tid för klippning och färgning nu. Jag ser fan hemsk ut i håret alltså, usch!! Kan inte fatta att jag har väntat så här länge med att inte göra nått åt det :/
Så nu räknar jag ner dagarna till den 19 april :D



Lördag

Nu har alla farit och jag är så mätt så jag skulle kunna spricka! Så blir soffan nu ett tag och bara ta det lungt och vila :)
Sen vad som händer ikväll vet jag inte riktigt än men nått hoppas jag ju det blir :)
Va typ en vecka sen nu sen jag träffade Bisse och Elin, så jag hoppas på att dom vill hitta på något med mig ikväll :] :D



2 april

Imorse hade jag ställt mobil på 06.00 för att kanske snooza lite och sen slippa stress göra mig klar. Vaknar då först halv 6 och blir rå glad över att jag får sova en halv timme till. Nästa gång jag vaknar och tittar på klockan var den då 7 och gissa om jag fick panik! Det var bara att kasta sig upp ur sängen, snöra på sig arbetskläderna och sminka sig lite grann sen var det bara att fara. Men jag hann precis till halv 8a så  det va ju skönt det :)

Nu snart kommer alla kusiner med famlij och hundar så kommer bli fullt hus här men det är alltid lika roligt :)
Vi ska nämligen fira mamma som har fyllt år :)


Grym dag!

Ojoj, vilken dag jag har haft. Det har verkligen varit full fart hela dagen! Har jobbat på konsum från 7.30-18.00 och måste säga att det är grymt kul att vara tillbaka där igen! :D
Det har varit extremt mycket att göra och tiden den sprang bara iväg. Har fått ha koll på salladsbaren idag och ska även ha det ihelgen och det är inte det lättaste. Har fått springa och fylla på hela dagen, direkt man har fyllt på så var det bara att 5 min senare börja om och fylla på igen. Blev mycket springande men riktigt roligt och kul är det att det går bra :)
Fick även ett sms av chefen för ett tag sedan där det stod att vi har tagit öppningsrekord i Sverige på salladsbaren. Alltså bäst i hela sverige! Det var verkligen riktigt kul att höra! :D

Men nu blir det snart sängen så man tar sig upp imorgon och jag hoppas verkligen att det kommer bli en lika underbar dag imorgon som det har varit idag! :)


RSS 2.0