Piteå

Oj klockan den bara springer iväg ser jag så här kan jag inte sitta längre... Måste ta och börja på med packningen och dusching så man blir klar. Helgen ska nämligen spenderas i piteå på hotell :)) Ska bli riktigt skönt att få komma bort lite och fara till havsbadet och bada, hotellfrukost osvosv. :) Så vid 13 rullar bilen uppåt och hem kommer man på söndag :) såå skööönt!! Dags att börja med packningen nu då!

Bjuder på lite bilder på hotellet :) 






270412

Veckan har bestått av väldigt mycket jobb och långa dagar eftersom att många har varit borta och sjuka så då har man ställt upp :) Och efter jobbet har de blivit gymmet varje kväll och sen har man legat helt utmattad i soffan tills de vart dags att lägga sig, så man har inte orkat så mycket mer än de :P

Men idag får man vara ledig iaf :)) Så nu har jag nästan nyss vaknat så sitter och lyssnar på musik och äter frukost :)
Tänkte hälsa grattis till storebror idag också som fyller hela 25 år idag :))
Så Stort grattis till världens bästa bror!!! :D <3






Middag

Efter hård träning blir de nu spagetti och köttfärssås till middag :) riktigt smarrigt! :))


Gym

Fjärde dagen i rad nu på gymmet, de känns bra det :) nu är man igång igen :))


Slutat

Yeeees! Whooohoo! Jippiii! Äntligen sluta :D


Trött..

Sitter på jobbet just nu och har lunch. Idag är de en tung och tröttsam dag.. Ville gråta imorse när larmet gick och man var tvungen att stiga upp. Jag som tycker att jag la mig hyfsat bra tid igår ändå men inte hjälpte de inte. Här går man omkring som en zombie på jobbet och vill bara hem! Men får härda ut i drygt 4 timmar till :P


Bakat

Det blev inte så mycket mer soffslöade efter att jag skrivit klart de andra inlägget :P utan de blev bakning istället :) har gjort chokladmuffins och RR :) Plus chips och dipp på de också så nu kan jag lova att man är galet mätt :P men gott var det såklart! :)) så nu blir det soffläge igen hehe ;)


Saturday

Idag har de varit jobb , 7.30-15 och gick faktiskt riktigt bra dagen har rullat på fort :) efter jobbet blev de direkt till gymmet för en timmes träning :) tänkte de var lika bra att göra bort de på en gång innan man blir lat :P och nu har man ny ätit lax till middag så är riktigt mätt och tröttheten har tagit över så ligger i soffan och tittar på TVn :) och här lär man stanna ikväll och tagga inför morgondagens jobb :P


Hemma gjord pizza till middag :)) mums!


Fredag :)))

Är ledig idag :D väldigt skönt! Så blev en lång sov morgon och nu har jag just avklarat en timme på gymmet :) med andra ord en riktigt bra dag hittills alltså :) så nu blir det att duscha och sen se vad dagen har mer att erbjuda :))


En månad kvar!! :D


På gymmet

Så mycket som jag har slappat idag så kändes de som bäst att fara till gymmet och träna lite :) så här är jag nu och tänker köra kondition, mage och rygg :) armarna får vila, dom fick så mycket träning under snöskottningen idag så hehe ;) aja åter till träningen nu :)


Skön dag

Idag blev de ju såklart en riktigt lång sov morgon :) tror jag steg upp vid halv 11 (a) men de va välbehövligt, kan inte komma ihåg när jag sov så länge senast. Sen resten av dagen har jag slappat och vilat upp mig, även varit ute en sväng och skottat fram 2 bilar. Helt sjukt så mycket snö de kom i natt! Inte kul... Jag som har sommardäcken på också :/ aja blir att köra försiktigt och hålla tummarna för att de inte kommer nå mer snö nu! För nu vill man verkligen att de ska bli sommar :))


Gonatt:))

Nu ger jag upp för idag och säger godnatt! Känner mig nästan överkörd.. Tur man är ledig imorgon så ska verkligen ta en låååååååång sov morgon och bara slappa! :)) vilket ska bli riktigt skönt! Så sov så gott ni också :) natti natti :)


Dagen

Idag har de varit jobb från 7.30 till 12.30 och sen blev de direkt till gymmet för en timmes träning :) riktigt härligt! Sen blev de beställning från Nelly, 2 bikins hittade jag så får hoppas att dom passar :)
Nu har jag satte mig ned i soffan framför hockeyn med färsk ananas, morötter och dipp :) mums! Så kom igen nu Skellefteå se till att vinna!! :))


Skål! :)

Ikväll blir de första utgången på väldigt väldigt länge! Så de ska bli riktigt kul! :) just nu sitter jag hos bisse och Jimmy sen bär de av vidare till Skeå :) så
ha en trevlig lördag allihop :)


Bytt däck

Då har har man tillbringat hela morgonen i garaget med storebror och bytt till sommardäck på båda bilarna :) så nu är de bara att invänta sommarvärmen ;D


Fredag den 13onde

Inte känns de då som någon oturs dag idag inte! Snarare tvärt om :) har haft en riktigt bra dag som har rullat på bra :) Passade på att rulla in till Skeå för lite shopping när man ändå är ledig :)) och är väldigt nöjd, hittade ett par skor, 3 shorts och 3 linnen :) och nu sitter jag i lövånger och väntar på att mamma ska sluta så ska vi åka och handla till middagen som blir tacos! :))


Tack tack! :)

Har haft en riktigt underbar födelsedag! :) tack för presenter och uppvaktning och alla grattis man har fått :)) kommer att somna med ett stort leende ikväll! :) och föresten tårtan var ju såklart riktigt smarrig (inte för att skryta) men en tårta är ju alltid en tårta :) så just nu sitter jag i soffan och jäser efter allt go fika :P och tänker göra de ett tag till och njuta av dom sista timmarna av min dag :))


Tårtan :)

Sådär nu är tårtan klar :) och ja den blev inte riktigt som jag hade tänkt mig från början men jag är riktigt nöjd med resultatet iaf :) Så nu är det bara att vänta på att få smaka och förhoppningsvis är den lika god som den ser ut :)






Tårtbak

Nu blir det att börja med tårtan :) Och jag har en riktigt bra bild i huvudet hur jag ska göra och hur den ska se ut så hoppas på att den blir lika fin i verkligenheten också :)
Kommer att visa en bild på den sen när jag är klar så får ni se :))


Snickerskakor

Har just bakat klart de otroligt smarriga snickerskakorna :)
Och medans dom håller på att svalna innan jag kan börja skära upp dom i bitar så blir det att ta och städa undan här lite :) Sen blir det att börja med tårtan också! :))


22 år :)

God morgon på er! :) idag är de ingen vanlig dag utan de är min födelsedag! :D 22 år gammal, helt galet vad tiden bara rusar iväg.. Men planen för idag är att fara till Konsum nu och handla till stor baket idag :) har tänkt göra snickerskakor, nogautrutor, tårta och annat gott jag kan komma på när jag är där :) ska bli kul :) för senare ikväll kommer främmandet som ska fira mig :) hihi! Så bäst att rulla iväg nu så jag hinner med allt :) ha en bra dag! :)


Gym

Trött och sliten är man idag, har varit en seg dag.. Men har tagit mig till gymmet nu iaf så trotsar tröttheten och ska försöka köra hårt nu :) så får jag kasta mig i sängen och sova sen :))


Natti natti

Ne nu fick ni lite nytt att läsa iaf haha ;) skrev av mig lite grann medans jag fikade Kvällsfika :P kanske inte dom
Värdaste och bästa inläggen direkt men! Aja nu blir de sängen iaf :) imorgon väntar jobb, 7.30-17. Hade egentligen 11.30-20.15 men chefen ringde och frågade om jag kunde jobba morgon istället så de tackar jag inte nej till :) skönt att slippa stängningen vill jag lova! Kommer vara tungt att ta sig upp
Imorgon bitti men värt senare :) så god natt med er :) sov så gott! :)


Hm..

Just nu tror jag att jag hatar hm och hm verkar ju hata mig med så de är ömsesidigt! Kan börja med att jag beställde ju en bikini och ett linne från hm som jag visade en bild på för ett tag sen typ sådär 3 veckor sen. Och paketet har fortfarande inte kommit så tänkte att de blivit försenat så gick in på min sida och skulle kolla vart paketet var och där står de då att de inte finns något paket alls inte leverans eller nått vilket är mycke konstigt :/ jag som har betalat och allt i förväg.. Måste ta och ringa dit imorgon och höra vart kläderna är, vill verkligen ha den bikinin. För beställa en ny går inte när storleken är slut :/ så får hoppas att dom har något bra svar!
Min andra hm insident var förra veckan när jag var i stan och handlade på hm då såklart, slutade med att när jag kommer hem och ska hänga upp kläderna så märker jag att jag har 2 st larm kvar på ena plagget.. Vilket inte kändes som någon höjdare och hur nu de kunnat gå till att de inte larmade när jag lämnade butiken eller i någon annan affär är ju konstigt.. Men men blir en stads resa till då till veckan för att ta bort larmet :P haha!


Tillbaks

Roligt att se att ni fortfarande är in här och tittar fast jag har varit dålig på att uppdatera.. Men ska försöka göra en ändring på de så ni får något nytt att läsa istället för att se min våffel bild haha ;P
Allting rullar på som vanligt iaf och tiden den springer ju iväg. Har tusen saker som ska göras och som borde ha vart gjort för längesen men inte blivit gjort.. Dåligt dåligt! Men men jobbar ju bara 2 dagar den här veckan så blir ledig torsdag-söndag så får göra klart allting då istället :))

Blev som ett litet konstigt inlägg de här men aja kommer tillbaka med bättre sen hehe ;)


RSS 2.0