Shopping shopping shopping

 I dag har jag då varit i umeå och shoppat loss :D
Är verkligen nöjd med min dag och har haft det riktigt bra. Visst är det roligare när man har med sig någon som man kan prata med, få smakråd av, som kan hämta om man behöver en annan storlek osv osv. Men det var faktiskt riktigt skönt att gå själv också :)
Fick med mig 2 par jeans, ett par beige byxor, 2 tröjor, underkläder,  present till mamma och converse :)
Sen köpte jag även en hudkräm och ansiktspeeling på kicks och fick då en gåva från märket lacome, en fylld nessesär med parfym, mascara, läppglans, hudkräm och ansiktsolja. Så det var verkligen inte dåligt det :) 


Halsfluss

Ikväll är det då första utomhus fotbollsträningen och tyvärr så får man ju inte vara med på den..
For på vårdcentarlen idag och kollade halsen, har haft så ont att jag knappt kunnat svälja. Fick då höra att jag har början på halsfluss, så för mig är det bara att vila nu och se till att man blir frisk!
Hatar verkligen att vara sjuk men glad är jag att jag slapp pencillinen iaf och det känns ju skönt det, så bara att ta det lugnt och hoppas att man blir frisk så fort som möjligt ! :)


Every day is a new beginning

Då har man jobbat klart på pappas jobb för den här veckan, vilket känns riktigt skönt det :)
Så imorgon blir man ledig och det behövs, för sen resten av veckan och helgen blir det jobb på konsum, så en vilar dag det behövs verkligen :)
Så imorgon blir det såklart att sova ut lite grann och sen tror ja att jag ska fara intill stan och shoppa lite. Så jag hoppas jag hittar och kommer hem med en massa nytt imorgon! :D


Söndag

Tog mig en riktigt lång sovmorgon idag och det behövdes verkligen :)
Sen har det inte blivit så mycket utan tvättat bilarna då med Robert och nu sitter vi här och ser hockeyn. Så kom igen nu skellefteå!
Efter matchen blir det fotbollsträning. Har faktiskt inte ont i kroppen idag sen matchen igår så det känns ju riktigt skönt  det :) men hoppas iaf på att det kommer bli en lugn träning ikväll :)


Är med storebror och tvättar bilarna =)

foto0572 (MMS)

Är med storebror och tvättar bilarna =)


Jippiiii

Då va första fotbollsmatchen avklarad och känns riktigt bra med att börja med en vinst! :D
2-1 till oss, väldigt bra spelat tjejer! :)
Nu lockar sängen otroligt mycket är helt slut men ingen vila här inte, utan måste hämta storebror inatt någon gång och de vet man aldrig vilken tid det kan bli eller var. Så nog bäst att lägga sig och sova lite nu så man orkar hämta hem han.
Haha! Vilken rolig lördag. Lägga sig klockan 10 typ menmen det ska bli riktigt skönt iaf! :)


Helgen

Det är fredag och jag önskade verkligen att jag kunde säga att det äntligen va helg. Men nej inte det inte, utan då är det jobb imorgon 7.30-14.00 på konsum. Men det ska faktiskt bli kul att börja jobba där igen nu :)  Det va ju som ett tag sen så ska bli spännande och se hur det går om man kommer ihåg allt eller inte ;)
Sen imorgon efter att man slutat jobba är det bara direkt att fara på samling sen vidare till skeå för årets första fotbollsmatch. Det ska bli riktigt kul och jag är taggad! :D
Lite nervös är jag faktiskt för hur man ska orka med men det kommer nog gå super bra :)


Vilken lyx! Igår på jobbet fick vi kladdk...

foto0567 (MMS)

Vilken lyx! Igår på jobbet fick vi kladdkaka med hallon och grädde. Och nu idag får vi våfflor med sylt och grädde. Verkligen inte dumt det här :D


Bättre sent än aldrig

Det är nu 2 veckor sen jag tatuerade mig igen så tänkte faktiskt bjuda på en bild nu :)
och jag är verkligen såå otroligt nöjd med den! :D :D


Effektiv

Har varit rätt duktig idag sen jag kom hem från jobbet. Hunnit med att städa, dammsuga, tvätta och träna :)
Nu när man sätter sig i soffan och stannar av så känner man hur trött man är så bäst att inte sitta här för länge :P Så nu blir det att hjälpa dom där nere med att tapetsera :)

 


Tisdag 22 mars

Då var veckans första löpning avklarad. Det känns verkligen drygt varje gång innan man ska ut och löpa men när man väl tar sig ut så är det väldigt härligt och speciellt nu efteråt då känner man sig riktigt duktig! :)
Så nu och resten av kvällen kommer att spenderas här i soffan och se hockeyn och hålla tummarna för att skellefteå vinner ikväll! :D


Lördag

Shit vad tiden går fort jag hänger som inte riktigt med. Jobbar för fullt och tränar så man hinner inte med så mycket annat än det och sen såklart sova så man orkar kliva upp dagen efter.
Igår blev det iaf så att vi såg hockeyn i Ånäset sen en sväng förbi i Flarken blev dock inte så länge för mig eftersom att jag har jobbat idag så blev att stiga upp klockan 6 imorse. Man känner riktigt hur trött man är när man stannar av så det gäller att inte sätta sig ned och ta de lugnt utan fortsätta hålla igång haha :)

Ikväll blir det att vara hemma och gratta pappa som fyller år idag och sen även Pernilla som fyllt år så säger Grattis till dom! :D
Så det blir god mat och självklart tårta ! :D 
Ne nu blir det snart fullt hus här så måste ta och hjälpa till med det sista innan alla kommer :)

 Trevlig lördag! :)


15 Mars

Jag ljuger nog om jag säger att löpningen inte var jobbig, för det var den och det är sjukt vad man tappar fort när man inte tränat på ett tag :/ Så nu blir det träna träna och träna för kondisen den ska bli bättre! :)

Idag har det då inte hänt så mycket mer har bara tränat och tagit det lugnt, fått vila upp mig sista lediga dagen. För nu resten av veckan blir det jobb.
Ringde även till konsum igår och hörde om jobb så nu har jag även fått schemalagt jobb där igen till mitten av maj :)  Så det känns riktigt bra och det bästa är nog att jag kan jobba kvar där jag är nu också eftersom att dom tiderna krockar inte med konsums tider :D
 



 


Löpning

Nu ska jag börja ta tag i löpningen igen. Har varit riktigt dålig på det nu när man varit sjuk osv. Men ska bli ändringar på det nu vill jag lova :)
Så bara att ge sig ut, känns tungt nu i början men när det väl är bort gjort kommer man nog att känna sig riktigt duktigt :)


Måndag

Ledig idag igen känns väldigt skönt de! :)
Har haft besök av Elin, vi hade tänkt ta en promenad men det blåste så mycket så det blev inte långt vi gick. Utan har suttit inne, pratat, ätit smoothie och bara haft det trevligt :)

Nu sitter jag och väntar på att mamma ska höra av sig så jag vet om jag ska fara till lövånger en sväng och hälsa på där eller inte :)


14 Mars

Helgen har varit riktigt underbar! :D
Dock va det mindre kul att säga hejdå till Ellen igår och veta att hon åker tillbaka stockholm idag. Känns riktigt tråkigt och tiden gick alldeles för fort tyvärr. Men bara att börja räkna ned tills när hon kommer hem igen och tills vi kommer ned och hälsar på! :D 

Jag längtar redan efter dig min vän!

 


Ute och går med mamma i fin vädret! =)

foto0498 (MMS)

Ute och går med mamma i fin vädret! =)


Allstar & Rex

Dags att ta och börja göra sig klar för ikväll blir det go middag på Allstar med tjejorna och sen rex! :)
Känner på mig att det kommer bli en grym kväll med dom grymmaste! :D


Fredag=)

Har haft en riktigt underbar dag idag med min kära vän Ellen. Vi har shoppat, tatuera oss och bara haft riktigt kul! :D
Och nu är jag verkligen så nöjd som man bara kan bli! :D :D
Går omkring med ett stort leende på läpparna hela tiden :)

Men nu blir det att ta och börja göra sig klar för ikväll blir det chillkväll hos Ellen med öl och annat trevligt :D


The pain is over ;)

img_7351 (MMS)

The pain is over ;)


Tatuering

Idag är då planen att fara till umeå och tatuera sig igen :)
Men självklart har man då turen att det ska ha snöa så mycket så att man inte tar sig ut med bilen.. Blir att ta bussen nu istället så det är ju bara att hoppas på att man har så tur att det är lite folk där idag. Håller mina tummar och hoppas verkligen på att det ska gå bra så att man får en tid! :D 

Bild på första tatueringen :)

 


Äntligen !!!

Nu åker jag iväg till Fröbäcken för att äntligen få träffa Ellen! :D :D


Onsdag

Ledigheten varade bara i 2 dagar men skönt var ju det iaf :)
Blev inringd klockan 7 imorse så då var det bara att fara och jobba. Blir även jobb imorgon också men på fredag är jag ledig, vad jag ska göra åter kommer jag om lite senare ;)
Ikväll har det iaf varit fotbollsträning, riktigt kul och bra gick det också, längtar verkligen tills man får komma ut på konstgräset nu! :) Dock försvinner ju det hoppet lite grann nu när det snöar, får hoppas att det inte håller i sig så länge för det sista man vill ha nu är ju verkligen mer snö..



Måndag

Har nyss vart ute på en liten promenad med hundarna så nu sitter jag här i soffan men en smoothie och bara njuter av att få vara ledig! :)


7 Mars

Har en känsla av att det här kommer bli den bästa veckan på riktigt länge! :D
Är troligtvis ledig hela veckan vilket känns väldigt skönt det! :)
Sen kommer Ellen hem!!! :D Har inte sett henne på mer än 2 månader så det ska bli så otroligt kul att äntligen få träffa henne och det ska ju självklart firas på fredag! :D
Sen fyller Bisse år på onsdag vilket ska firas på lördag, men god mat och utgång! :D
Ja ni hör ju har mycket att se fram emot den här veckan, vill bara att det ska bli fredag och helg nu!!! :D


Träning

Idag blir det att träna för första gången på 2 veckor. Så det blir löpning och fotboll :)
Konditionen lär ju inte direkt vara på topp nu när man nu inte kunnat träna på länge så det lär ju kännas imorgon. Men skönt att äntligen få komma igång igen så nu ska jag hålla mig frisk! För jag har ju en hel del löpning att ta igen nu!


Vi klarade oss

Har nu kommit hem hela, inga ben brutna eller skador alls och skönt är ju det!
Tror det blev 3 st åk för oss haha!
Men det va i princip storm, man stannade typ när man åkte för det blåste så mycket och sen va inte underlaget det bästa direkt, bara is. Men vi har haft en riktigt bra dag ändå :)
Har fikat och pratat och mycke skratt så helt klart en kanon dag! :D


Backen =)

foto0482 (MMS)

Backen =)


Bygdsiljum

Nu åker jag snart iväg och hämtar Bisse och Elin.  Vi ska till bygdsiljum idag och åka snowboard :)
Jag känner mig lite nervös faktiskt men det ska bli riktigt roligt! :)




Underbara fredag

Har haft en riktigt bra dag idag så kvällen kan ju inte bli annat än toppen :)
Sitter och väntar nu på att Bisse och Elin ska komma hit :)
Tror inte jag har träffat Elin på 3 veckor vilket är alldeles för länge och verkligen inte vanligt!
Så vi ska sitta och snacka ett tag, ta igen allt som har hänt och som man missat :)
Sen efter det åker vi iväg till Bygde till Philip och Arki där det blir film resten av kvällen :)


Kom nu tjejer!! :D


Hemmagjord pizza till middag =)

foto0481 (MMS)

Hemmagjord pizza till middag =)


Dagen i bilder











Nu sitter jag och väntar på att mamma ska sluta jobba, ska nämligen möta upp henne på affären och hjälpa henne att handla :)


God morgon!

Vaknar med ett stort leende idag :D
Det är fredag. Jag är ledig. Det är helg. Solen skiner. Plus grader ute. 5 dagar kvar tills Ellen kommer. Storebror kommer hem för första gången på typ en månad. Backen imorgon.
Ja listan kan göras lång men nu ska jag ta tag i den här dagen och bara njuta! :D



Woohoo

Då har man fått helg, är nämligen ledig imorgon och det känns så sjukt skönt! :D
Jag ska verkligen bara njuta alltså och jag hoppas även att det är bra väder för då kan det inte bli bättre :)


Riktigt härligt!

Hur härligt är det inte på morgonen när det har börjat bli ljust, solen skiner och det är plus grader :D
Man får som lite extra energi och blir mycket piggare, i alla fall jag :)

Taget 06.40

)


2 mars

Tog en promenad men mamma ikväll och det var riktigt härligt :)
De är så skönt nu när det börjar bli varmt och plus grader! :D
Men nu tror jag att det blir en tidig kväll för mig, ska hoppa in i duschen sen väntar lite massage och sen sängen :)


Onsdag

Tror det här är första dagen den här veckan jag är hemma mer än en timme :P
Har jobbat på dagarna och sen när man kommit hem har de blivit att duscha och käka sen fara igen, men kul är det ju att det händer nått :)
I måndags blev det film i bygde och igår hockey i bygde, dock gick det ju sämst för skellefteå så får hoppas att skräper sig och vinner imorgon :)

Ikväll är det ju egentligen träning men inte för mig inte, eftersom att jag inte blir av med min hosta :/
Så får vila mig till på söndag och hoppas på att man kan träna då istället :)
Men nu blir det iaf en liten promenad måste ju få röra på sig lite iaf :)


RSS 2.0