Berry White

Nu är den köpt :D så nu blir det att trycka glass för hela slanten :) hoppas på att den är lika god som jag hoppas och tror också :))


B&J

Yeeey! Har fått in dom nya ben and jerrys på Konsum :)) såg dom när jag var på Malta och de fanns flera nya smaker där som jag hade tänkt testa tills dess att jag såg priset dom tog för dom.. Om man tycker de är dyrt i Sverige så är de inget mot för där, dom tog alltså 93 kr för en haha helt galet :P så de blev inget köp.. så blev riktigt glad nu när jag fick höra att vi har fått in dom på jobbet :)) så gissa vad jag kommer köpa hem efter jobbet idag :D


Hemma

Då är man hemma i kalla Sverige igen då :) usch va ingen höjdare när man klev av planet och fick höra att de var 5 grader ute.. Nalta kallt! Men men borta bra men hemma bäst visst :)
De har då varit 10 helt otroligt underbara dagar iaf :) en skön och välbehövlig semester! Kunde inte ha blivit bättre :))


Två timmar kvar

Sitter just nu på Maltas flygplats och väntar på att få flyga hemåt! :) är 2 timmar kvar tills vi lyfter så vi spenderar våra sista pengar på taxfree ;)


Malta

Hej på er! :) vi har de kanon bra här borta! :D njuter verkligen av sol och värme! :)) bättre än såhär kan de nog inte bli :)

Bjuder på en bild på utsikten :))


På flygplatsen

Efter en tung natt liggandes och halvsovandes i bilen i 4a timmar så sitter vi nu inne på flygplatsen och väntar på att få stiga på planet :)) bara en timme kvar tills vi lyfter, skönt skönt ! :)
Ha de så bra där hemma nu! :) så får jag se om de blir nå fler inlägg eller inte ;) puss på er!


Nu rullar vi

Nu lämnar vi allt som har med jobb osv bakom oss och ska njuta av en lång välförtjänt semester! :) med sol, bad, värme och underbart sällskap :) kan inte bli bättre :))


Nu ni!

I mars bokade vi ju utlandsresan och då kändes de verkligen som en evighet bort och de kändes rätt så overkligt :p men nu så är de verkligen nära! :))) väskan är packad och klar. Och för första gången så har packningen gått riktigt bra, jag som alltid brukar ha ångest inför varje packning känner mig just nu väldigt lugn och nöjd :))
Nu blir de att invänta morgondagen och göra en tidig kväll för Imorgon börjar road tripen :))


Fotbollstårta

Har nästan nyss kommit hem från mormor och morfar :) har hjälpt mormor att dekorera Hannes och Elias födelsedagstårta, en fotbollsplan :) blev riktigt häftig faktiskt :)
Har även hunnit med att packa lite grann också så de känns bra :) men nu är de jobb som väntar så resten får bli ikväll :))

Så här blev tårtan :)


Dagen

Gick bara bra i stan idag :) eller ja de började ju riktigt bra men i slutet så sprang tiden bara iväg och de blev rätt så stressigt! Men vi sprang igenom stan som två galningar och vi hann med precis allt vi skulle så :) fick med en hel del hem också, kanske lite väl mycket som inte var tänkt egentligen haha ;) men men känns bra iaf så :))

Nu håller jag på att svälta ihjäl så ska rosta mackor med ost och marmelad :) vilket ska bli riktigt gott! Minns inte senast jag åt marmelad så de kommer bli extra gott ikväll :))


Gomorgon

Godmorgon på er! :) jag sitter just nu och ser på vakna med the voice. Väntar på att Sophia ska bli klar och höra av sig, för då åker vi intill stan :) vi ska handla de sista inför Malta och växla pengar osv :) sen väntar jobb för oss båda 15-20.15 så de gäller att vi är snabba och effektiva idag om man ska hinna allt :P nu svarade hon så bäst att börja fara. Ni får ha en bra dag! :))


Delux planka

Då har man gjort bort den här jobb dagen! Riktigt skönt :) dagen har inte varit någon höjdare direkt om man säger så.. Fick iaf göra en delux planka idag på jobbet och de är väl de roligaste som har hänt hittills idag :) haha!


BJ

Ååh! Har ni sett den nya ben & jerrys reklamen?! Hur goda ser dom inte ut!! :) blir sjukt sugen :))) hoppas verkligen att
vi får hem dom snart på Konsum för då blir de att köpa hem dom allihop :)) ser ju så goda ut! :)


Bikini

Mina bikinis jag beställde hem från nelly har nu kommit och de blir så att jag behåller båda två :) Den vita är jag egentligen lite små tvek på men den får duga iaf :P Däremot den svarta den gillas helt klart! :)


Ledig

Idag är man ledig :) känns riktigt skönt! Så hittills har jag bara slöat framför tvn, vilar upp sig för efter idag väntar en veckas jobb i sträck.. Aningen tungt känns det! Men än är ju den lediga dagen inte över så nu ska jag ta och göra mig klar och sen se vad den här dagen har att erbjuda :))


Bullar

Blev ett besök hos mormor och morfar idag :) kom in där och de luktade ny bakade bullar, mormor va i full fart och bakade på. Så blev bjuden på kaffe och bullar, riktigt smarrigt! :) bullar är ju aldrig så goda som när dom är alldeles färska och nybakta :)


Städat

Har hunnit med att städa mitt bombnedslag till rum idag. Känns skönt det :) började även lite med packningen inför malta, la fram shorts och linnen Osv och hittade väldigt mycket sommarkläder i garderoben som jag hade glömt bort :P så nu behövs de inte lika mycket shopping som jag trodde haha! Vilket är ju bra det :)


Massage

Började dagen idag med att fara på massage! Så de är ju verkligen inte en dålig start på dagen de :) väldigt välbehövligt med, va väldigt länge sen nu jag hade såhär ont.. Men ska förhoppningsvis bli bättre nu! Så tack Lena ! :))


Promenad

Då har man kommit in från en lång promenad med Sophia :) riktigt härligt ute! Och nu har vi börjat komma igång så de känns bra det :) bara att fortsätta såhär också :)
Nu blir det att göra lite go mackor och sätta sig i soffan och slappa resten av kvällen :)


Skön dag!

Vaknade 10 min före larmet imorse och jag kände mig rå pigg så gick upp och började göra mig klar, för de händer ju inte ofta att man är pigg den tiden på morgonen :P kände mig riktigt på topp och att de skulle bli en bra dag! Men de första jag märker när jag kommer till jobbet är att jag glömt att ta på mig linserna.. Så sämst man är! Så jobbade 1 timme utan dom men insåg att de inte gick så blev tvungen att fara och ta på mig dom :P men annars så har dagen varit riktigt bra :) fick sluta halv 1 och sen dess har jag suttit ute i solen och stekt :) har varit riktigt skönt ute idag och de gillas! :)


Lång promenad

Shit vilken härlig dag de är ute idag :) riktigt varmt och skönt :) så de blev en och en halv timmes promenad för mig och Sophia :) känns riktigt skönt! Så nu sitter jag och äter lite lunch och på en halv timme bär de iväg mot jobbet :P


Måndag morgon

Då var de måndag igen då och jag har sov morgon, börjar inte förens 12.30 rätt skönt :) dock så blir de ju stängning då men men.. Nu blir det iaf ut på en promenad i de underbart fina vädret med Sophia :) ha en bra dag! :)


Brandos

Fick hem mina flipflop igår från brandos. Är riktigt nöjd med dom och passade perfekt :) så nu är jag snart redo för utlandet! :)


Kort från igår

Gårdagen började men en härlig välförtjänt sovmorgon :) sen bar de iväg till fröbäcken för att krama om Ellen och stefan som va på besök :) Elin va också där och hon har jag inte heller sett på ett bra tag så de va riktigt kul att se dom igen :) så efter mycket prat drog jag sen vidare till Robban där de blev en lång promenad med Sophia :) sen vidare hem för middag och en slappar kväll :)

Invigde även min present som jag fått av bisse :) En super stor fin kopp med chai Tea :) riktigt gott var det! Så tack igen för den vännen <3


Jordgubbar

Nu blir de jordgubbar som efterrätt:) riktigt smarrigt! :))


Må bra dag

Dagen började först med jobb och sen efter de bar de iväg i snökaoset till en må bra dag på bygdegården :) Där de först bjöds på lunch och sen kunde man välja vad man ville göra för någonting :) fanns smycken och skönhetssaker att köpa, de var massage, klippning, make up, styling, man kunde bli fotograferad och sen lite andra skönhets behandlingar :) och jag valde ju såklart massagen! Väldigt skönt och välbehövligt :) hade även tänkt klippa mig men jag hann inte med de tyvärr så får leva med mitt hår ett litet tag till :P men dagen har varit väldigt skön och super trevlig :))

Nu kurrar magen som en tok, och laxen väntar i ugnen så nu blir det middag! :))


4 maj

Då var de fredag igen då! Den här veckan har gått riktigt fort och ja har nog inte riktigt fredag idag heller :P veckan har varit så konstig med Valborg osv så man har varit rätt så daga vill dom här dagarna :P men fredag är de iaf och idag har de varit jobb 7.30-12.30 så ett väldigt skönt jobb pass :)) sen har jag hunnit med att hälsa på mormor och morfar och farmor, hunnit handla och även tagit en promenad :) och nu sitter jag i soffan och halv sover haha :P

Imorgon väntas de jobb igen men har kort dag så de funkar :) såg dock på schemat idag att på 3 veckor är jag ledig endast 3 dagar.. Så de känns ju lite sådär små tungt faktiskt! Men åker ju snart på 10 dagars semester så får härda nu :))

Ne nu blir de duschen och sen sängen så man tar sig upp imorgon :) god natt med er! :)


moroccanoil

Sophia hade köpt en olja till håret som hon berättade om för mig och sen fick jag ett prov av henne som jag nu har testat i håret och på bara 2 dagar har håret blivit mycket lenare och mjukare :) Jag som oftast har väldigt torrt hår så de gillas ju verkligen att de funkar :) För dom 2 senaste ggr jag har köpt olja har håret bara blivit sämre och mitt hår blev torrare av dom, men nu jäklar :) Så tack för provet sophia, nu blir det att köpa hem en större flaska :))


Tanja

Har då varit hos morfar och sett på Tanja 8 veckor :) Riktigt söt men väldigt försiktig och blyg liten valp. Men klart allting är ju nytt just nu så nog kommer de bli en liten buse av henne snart med :))


Nelly

Eftersom att dom förra bikinisarna som jag beställde från Nelly för nån veckan sen inte riktigt var som dom var på bilden så skickade jag tillbaka dom så nu har jag suttit och beställt hem 2 st andra :) Så förhoppningsvis så är det någonting att behålla :) För nu är det bara 16 dagar kvar tills man åker så vill ju gärna börja ha det mesta klart nu :) så får hålla tummarna! :)

Nu hade jag tänkt bege mig till mormor och morfar och hälsa på :) Dom har skaffat sig en liten hundvalp så ska dit nu och få träffa lillvalpen :))


Morgon pigg

Börjar inte jobba förens 15 idag så sovmorgon har man. Frågan är bara hur jag kan vara vaken nu och är galet pigg.. Skulle vilja somna om men vet att om jag gör de så kommer jag bara att vara tröttare sen :P och de är ju riktigt bra väder ute också, solen skiner och himlen är blå :) de gillas! Så är nog bäst att ta sig upp från sängen nu och börja göra sig klar för dagen :) hade tänkt ta och hinna med en del innan jobbet så bäst att börja nu då :))


Update ;)

Förra helgen spenderades ju i Piteå, en riktig kanon helg :) blev mycke bastu och bubbel i jacuzin på hotellet :) men även lite shopping och god mat och sen såklart hotellfrukost också, sjukt gott :) Så de var skönt! Få komma bort lite och lyxa till det är ju aldrig fel :))

Sen har de inte hänt så mycket mer sen sist, jobb jobb jobb har de varit varje dag och långa dagar också..
Men visst ja Valborg har ju hunnit vara också haha ;) som började med grillning i Robban sen blev de en titt på brasan också :) innan de bar iväg till flarken där resten av kvällen spenderades så en riktigt lyckad kväll blev det :))

Ja de får bli min korta sammanfattning sen sist hehe ;)


RSS 2.0