Ny mobil! :D

Sitter och försöker få lite ordning på ny mobilen! :)
Köpte mig en iphone i måndags och har bråkat med den lite grann tills idag då jag äntligen hade tiden till att starta igång den osv :) Så första dagen jag haft den idag och det känns hur bra som helst! Jag är grymt nöjd! :D



Take my strong hand! My little hand! Hahah...

foto0942 (MMS)

Take my strong hand! My little hand! Hahaha ;P


1:a advent

Har haft en riktigt bra dag idag och ja har varit eller är på toppen humör! :D
På jobbet har vi haft julmusik i butiken, vi har haft tomteluvor på oss och bjudit på glögg och pepparkakor. Var riktigt trevligt, alla blir som mycket gladare och på bättre humör den här tiden, så det gillas! :)
Känns dock lite konstigt faktiskt att det är första advent idag, tiden går ju alldeles för fort! Och sen har man väl inte fått någon riktigt julstämmning heller med tanke på att det är plus grader ute och ingen snö utan grön gräsmatta isället. Så det är ju lite tråkigt för snön får ju gärna ta och komma nu tycker ja! :)


Jipppiiiii !! :D

Har haft en riktigt dålig dag på jobbet idag! Har bara varit drygt och jag har varit riktigt less...
Så när jag kom hem var jag rätt nere och trött. Men då kommer mamma med en adventskalander från body shop åt mig :D Ni kan ju gissa hur glad jag blev då! :D :D Yeey!! Tror jag sken upp som en sol :D Haha!
Taaaaaaack!!!!!!!!!!!!! :D



 


Klart! :D

foto0935 (MMS)

Klart! :D


Nu är det dags för årets pepparkakshus! :D

foto0930 (MMS)

Nu är det dags för årets pepparkakshus! :D


Äntligen klar! :D och totalt blev det 412 ...

foto0928 (MMS)

Äntligen klar! :D och totalt blev det 412 st ;P haha!


Är hos mormor och morfar och bakar havreke...

foto0927 (MMS)

Är hos mormor och morfar och bakar havrekex =) kommer bli en hel del, är uppe i 160 st nu och vi har inte ens kommit halvvägs än.. :P


Middag

Ska ta och pallra mig ned till köket nu och börja på någon mat åt mamma och pappa :) Undrar vad man hittar för nått spännande i kylskåpet att laga. Hungrig är jag då det är ett som är säkert så idag är ju typ det mesta gott :P


Linser

Har små "bråkat" lite grann med specsavers. Ringde dit för att beställa nya linser eftersom att mina är snart slut men jag fick inte beställa några.. För att jag måste göra en ny synundersökning först innan dom kan ge mig några nya linser, eftersom att det var ett år sedan jag gjorde den sist. Men seriöst varför ha en "lag" på att göra en ny synundersökning en gång per år det är ju bara galet! På ett år hinner inte synes ändras så mycket.
 Så sitter just nu på lensway och tittar och försöker hitta mina linser där istället, så jag hoppas att dom finns! För jag orkar inte hålla på med en ny synundersökning varje år längre det är bara drygt när synes inte ens förändras något!  Så kom igen nu lensway , ha mina linser !!! :)


Saffransbullar

Ledig idag så har varit hos mormor och morfar och bakat :) Nea var där också och hjälpte till och vi har gjort saffransbullar :) Riktigt gott! 


jobbarhelg

Imorgon eller snarare helgen är det jobbar helg.. Känns lite små drygt faktiskt var inte så taggad på det menmen ska nog gå bra. Får sluta kl 15 både lördag och söndag så det funkar ju ändå :)
Sen imorgon direkt efter jobbet ska jag fara och få massage! :) Längtar riktigt mycket så hoppas på att dagen går fort för det ska verkligen bli skönt! :) 
Men nu tänkte jag hoppa in i duschen och sen blir det sängen så man är hyffsat pigg imorgon iaf :) Nattinatti! :)


Nöjd nöjd nöjd nöjd!!!! :D

Klänningarna var ju bara helt perfekt! :) Är så grymt nöjd med dom båda två :) Men speciellt den jag tänkte ha på nyår, den va mycke snyggare i verkligheten än va den var på hemsidan så kan ju inte bli bättre! Färgen på den var lite annars vilket gjorde den mycket finare :D Så riktiga toppen köp, vilket gör att man längtar ännu mer till nyår nu! :)


Sitter här i fåtöljen och bara slöar och l...

foto0900 (MMS)

Sitter här i fåtöljen och bara slöar och lyssnar på musik =) väldigt skönt och avslappnade faktiskt, precis det jag behövde =) dock så lockar ju mina klänningar en hel del, har inte hunnit provat dom än.. Men blir att sitta här ett litet tag till sen så är det provdags =)


Yeey! Mina klänningar kom idag :D nu är de...

foto0892 (MMS)

Yeey! Mina klänningar kom idag :D nu är det bara att hoppas och hålla tummarna för att man kan ha dom =)


Fredag! :D

Efter att ha sovit till 12 och sen legat i soffan och slöat ett bra tag så ser man nu ut som en vettig människa igen ;P
Så hade tänkt åka upp till Ånäset nu en snabbis, sen blir det en sväng förbi mormor och morfar :) Och sen blir det till robban för att handla inför tårtbaket imorgon :) Vad som händer sen det får jag allt se men gissa om jag älskar att vara ledig fredagar! :D :D

 





Tårta

Sitter här och tittar runt på olika tårtor och försöker få lite ideer :) Farmor fyller nämligen år på söndag och jag har lovat att baka en tårta åt henne :) Men det är ju helt galet så mycke olika det finns, så får lite beslutsångest men tror att jag börjar få en liten aning om vad jag ska göra :)

Hittade en massa häftiga tårtor och ja det är ju helt otroligt!





Paranormal activity 3

Igår blev det bio, vi blåste in till umeå direkt efter stängning :)
Såg paranormal activity 3 och ja jag tror väl inte att jag behöver säga så mycket mer än det. Nå satt man på helspänn alltid ett par gånger ;P Haha!


Umeå

Är hos Robert i stan och hälsar på :) Så tänkte passa på att blogga lite medans vi väntar på lasagnen i ugnen :)
Dagen har ju förstås spenderats här i umeå, har gått på stan med Elin hela dagen :) Så jag har haft en riktigt toppen dag :) Har gjort bort några julklappar nu och till dom jag har kvar att köpa till vet jag precis vad jag ska köpa så jag är rätt lugn. Skönt att få ha gjort bort allting i tid för en gångs skull istället för att alltid vara ute i sista minuten :)
Blev även så att jag köpte lite åt mig själv också förstås, försökte att inte göra det men det är ju så svårt (a) Så det blev en kjol, strumpbyxor och lite annat bra och ha grejs :) Men inte ångrar jag det inte! ;D

Nelly

Haha jag tog mig inte till sängen utan jag fastnade på nellys hemsida ;P Och jag tror att jag har hittat min nyårsklänning nu! :D Yeeyy!! Eller jag hittade ju flera som är riktigt fina men det finns en som känns lite bättre än dom andra så ska ta och titta på dom imorgon igen och se vilken som känns bäst :) Sen så det blir nog troligast så att jag klickar hem minst en av dom imorgon iaf! :) Men nu måste jag verkligen ta och bege mig mot sängen, så godnatt på er igen!


14 November

Idag har det då varit jobb och som ni kanske såg så fick jag göra en exotiskplanka :) Det är faktiskt riktigt kul att få göra nå annat och tiden den springer bara iväg då så jag klagade verkligen inte! :)

 Sen ikväll har jag tagit en promenad med sophia runt Ånäset och sen suttit hos henne och surrat ett litet tag :)
Och nu sitter jag här i soffan och slöar och ser framemot en riktigt lång sovmorgon imorgon samt 4 dagars ledighet :D Kommer bli så skönt!!! Dock har jag inte riktigt kommit på än vad jag ska göra på mina lediga dagar men nått kul ska jag allt hitta på :) Men nu blir det sängen iaf, godnatt! :)


Sundsvall

Helgen har ju då spenderats i Sundsvall, med Elin, Bisse och Jimmy :)
Har haft en riktig kanon helg! Vi har verkligen shoppat loss, vi har ätit gott och haft det riktigt roligt :) Fick med mig en hel del hem såklart, dock inga julklappar utan mest saker till mig själv hehe ;P Men vadå julafton är ju över en månad bort så har ju gott om tid för det :)
Så helgen kan verkligen sammanfattas som riktigt grym! :D


Har nyss gjort klart ännu en exotiskplanka...

foto0883 (MMS)

Har nyss gjort klart ännu en exotiskplanka och är väl kanske inte den finaste man har gjort men kul är det då! :D


Äntligen påväg mot sundsvall !! :D

foto0877 (MMS)

Äntligen påväg mot sundsvall !! :D


Godmorgon! :)

Äntligen fredag igen! :D den här veckan har ju bara sprungit iväg, vilket självklart bara är bra :)
Börjar jobba 12.30 - 20.15 idag och det blev ingen packning igår så hade tänkt göra klart det nu innan jag börjar jobba. För ikväll lär jag vara helt död, stängning på en fredag är ju bland det värsta man kan ha, så skönt att ha den klar då! :) För imorgon vid 7 rullar vi till sundsvall för att tillbringa helgen där! :D Kommer bli såååå kul !!!! :D





Vill inte!!!!

Fick ett brev idag från folktandvården om att det var dags att besöka dom igen. Helt klart det sista jag ville! För tandlärkaren är ju bland det värsta jag vet, ingen höjdare alls! Däremot så har jag ju aldrig någonsin haft hål i tänderna men har en känsla av att denna gång kommer att bli den första tyvärr :/ Men men får väl se den 21 november bär det av dit iaf så bara att hålla tummarna för att man klarar sig denna gång med.


Why am I doing this to myself!?

Är ledig idag så tog mig en riktigt lång sovmorgon till 11 och sen dess har jag varit duktig och städat :) Är så skönt nu efteråt när man har fått det bort gjort!
Ska nog ta och börja små packa lite grann sen också inför helgen men nu först blir det ut i det fina vädret på en promenad med hundarna :)


 


21.11

Tittade just på klockan och det kändes verkligen som att den var hur mycket som helst men ne den är bara 9e .. Sjukt vilken lång dag det varit! Så är nog bäst att försöka ta och använda den sista lilla energin som finns kvar till att städa undan på rummet så det blir fint :) Och sen efter det tror jag faktiskt att det blir sängen :)


Imorgon ses vi igen!! :D


Snart helg!

Känner mig helt överkörd just nu.. Jobbat som en tok den här veckan, tränat och blivit väldigt sena kvällar så är helt slut! Ser verkligen framemot att få börja jobba halv 12 imorgon ska bli så skönt att få sova ut lite :) Sen det bästa är ju att jag har bytt bort mina 3 sista timmar imorgon också, skulle egentligen sluta 19 men får sluta kl 16 imorgon! :D Så bara 4 timmars jobb och sen en långledig helg på det, kan inte bli bättre! :D
Jag längtar!!!!


RSS 2.0