Mot umeå! :)

Börjar inte jobba förens kl 4a idag men fick just ett sms av chefen att man fick börja redan halv 2 om man ville eftersom att det är inventering så det är väl en hel del som ska göras. Jag som hade planerat att åka intill stan och shoppa, behöver verkligen nya jeans! Så har velat lite fram och tillbaka om jag ska skippa stan och fara och jobba istället och har kommit framtill att det blir stan. Kan fan inte jobba jämt och jag måste ha något nytt till helgen :) Så ska börja rulla intill stan nu för lite shopping :D Sen blir det raka vägen till jobbet :)
Ha en bra dag! :)


Helgen

Äntligen är den här jobbar helgen över, ni anar inte hur glad jag är för det! :)
Tyvärr så blev det ju inge halloween firande igår pga av att man jobbade men hade en riktigt trevlig lördag kväll ändå tillsammans med sophia :) Vi satt hemma hos sophia och tjockade oss i godis och chips och såg 2 skräckfilmer så blev en riktigt lugn och trevlig kväll :) Lite surt faktiskt när man visste att alla andra var ute och festade men det tar vi ju igen nästa helg såklart, eller hur ph!? ;) Haha!

Idag har det iaf gått rätt bra på jobbet dock väldigt långsamt men. Slutade iaf kl 3 och efter det var jag och bisse hurtiga och for och ut sprang, vilket var väldigt skönt och gick rätt bra :) Sen 3 timmar senare blev det styrketräning så vi har varit riktigt duktiga! :) Hoppas ju på att det kommer kännas i kroppen imorgon annars blir jag lite besviken. Är då iaf helt slut nu så ska börja dra mig mot sängen nu, ska bli så otroligt skönt! Sovmorgon imorgon med kan inte bli bättre! :D Nattinatti! :)
 


Totalt lost!

Är verkligen ingen höjdar dag idag! Allt jag gör/gjort har bara blivit fel hela dagen. Så less man kan bli men har bara kännt mig totalt borta idag.. Och på jobbet gick det verkligen inte bra. Satt i kassan i typ en halvtimme och på den halvtimmen hann ja typ göra alla fel man kan göra. Sen när jag ska säga tack till kunden sa jag hej istället, haha ja ni hör ju! Snacka om att vara helt borta! När jag sedan förberedde baket till imorgon, fick jag bråka som fan med frysen (dock inget ovanligt egentligen men drygt!) Men däremot så spillde jag ut hela burken med vallmofrön över hela golvet i charken.. 
Däremot har det gått rätt bra för mig nu dom sista timmarna men jag väntar ju bara på vad som kommer hända här näst :P 
Lite små roligt är det nu faktiskt när jag tänker på hur sjuk dagen har varit och man måste ju ha dåliga dagar ibland med men det är ju tur att den här dagen snart är över! Så får hoppas på en bättre jobbar dag imorgon :)


Äntligen!!

Ikväll blev det gymmet med bisse och det känns riktigt skönt att äntligen få komma igång seriöst med träningen igen! :) Har legat på latsidan nu alldeles för länge! Så nu ska det bli ändringar på det :D  Dock kanske vi inte körde den seriösaste gympasset idag haha ;P Men måste ju börja med en mjukstart, men på söndag bisse då kör vi på ett riktigt jobbigt träningspass! :)



 


Granatäpple

Har ni skalat ett granatäpple någon gång så vet ni hur drygt de kan vara. Det var det iaf för mig i måndags, tog tid, var drygt och hann typ nästan bli less innan jag var klar och fått bort allt. Men idag så lärde jag mig ett knep som man kan göra för att det ska gå lättare att få kärnorna att lossna. Så blev lite nyfiken på att testa om det verkligen funkade så var tvungen att prova och helt galet så lätt och fort det gick! Blev typ nästan lite små kul att skala denna gång eftersom att det gick så lätt :) Så tack för de tipset! ;D




Powerwalk

Ledig idag vilket självklart är hur skönt som helst! :D
Så hittills har jag bara legat och slöat framför tvn men nu väntar jag på att sophia ska komma så ska vi gå ut på en promenad :) Är ju riktigt fint väder ute idag med så det ska bli skönt :)


 


Fredag

Min sista lediga dag idag vilket känns lite tråkigt eftersom att jag har haft det så skönt dom här 4 dagarna menmen imorgon ska man tillbaka till jobbet igen. Så ja hoppas på en bra jobbar helg! :)

Men än är det ju fortfarande fredag så ska fortsätta att njuta! :D Ska ta och fara upp till Ånäset nu till Bisse :) Har inte träffat henne på 2 veckor, vilket är väldigt ovanligt! Så vi har en hel del att ta igen och prata om så det ska bli kul! :D Sen vad som händer mer ikväll det återstå att se :)


Onsdag = lilllördag ;)

Sitter här nu och väntar på att få fara. Ikväll blir det nämligen att dricka lite grann med några från konsum :) Tror det kommer bli en riktig toppen kväll! :D Vi tjejer har bakat varsin kaka som vi ska gotta oss med plus en hel del annat. Sen hörde ja att sophia och sam hade hittat på någon lek också så det ska bli kul :)
Kvällens dricka blir vinet här nedan och har ni inte provat det så gör det!! Det är sjukt gott, smakar precis som saft :D Rekommenderar det verkligen!
Men nu är det nog dags att börja rulla så ha en bra onsdag kväll allihop :)


Godmorgon!

Ännu en ledig dag och jag bara njuter! :D
Idag blir det nog en väldigt lugn och skön dag. Hade tänkt städa lite, tvätta, baka och sen bara slappa :) Men nu först blir det frukost :)

 


Tisdag

Dagen har som sagt spenderats i umeå. Så lite shopping blev det, dock inte lika mycket som jag hade hoppats på men lite smått och gott följde med hem iaf :) Bland annat svarta byxor, 3 tröjor, örhängen och lite annat måste ha saker :) Så är rätt nöjd med min lediga dag :)
Och nu sitter jag här i soffan med en smoothie och det är min plan för kvällen, att bara sitta här och slappa :)


Yeeyy!! :D

Vaknar med ett stort leende idag! :D För jag är ledig tisdag onsdag torsdag och fredag :) Förstår ni hur grymt skönt det känns! Har fått frågan om hur mycke jag ville jobba nu på mina lediga dagar men för typ första gången så sa jag nej och det ångrar jag verkligen inte idag. Känner att jag behöver dom här dagarna för att vila upp mig, bli frisk och bara göra det jag känner för :)
Så idag blev det lite sov morgon och nu ska jag börja göra mig klar för jag hade tänkt mig intill umeå idag. För shopping, hälsa på storebror och även kanske träffa elin :)
Ha en bra dag! :)



Exotiskplanka

Det gick riktigt bra att göra dom exotiska plankorna idag! :)
Eller okej det jävlades väl lite grann där i början när inte skärmaskinen ville göra som jag ville men förutom det så gick det kanon och jag är väldigt nöjd :D
Blev 2 st plankor, den ena gjorde jag och den andra gjorde samanta men dom blev typ helt identiska med varandra så det gjorde vi grymt bra sam! :D

Min exotiska planka :)

 
 Och samantas :)


15 oktober

I Helgen är man ledig så det känns riktigt skönt det :) Dock har jag tagit på mig att jobba extra imorgon, vilket är väldigt typiskt mig som aldrig kan säga nej! Men tror det kommer bli en bra dag imorgon ändå faktiskt. Blir jobb 7.30-12 så inte farligt alls och det jag ska göra är en exotiskplanka till 20 st personer. Så det kommer bara bli kul! :D Resultet av den lovar jag att visa imorgon! :)

Nu ska jag och mamma ta börja med middagen. Ska göra någon god förrätt och sen het chili kyckling, Mums! :D


1 månad senare ;)

Haha är nu exakt en månad sen jag satt här och uppdaterade senast. Inge vidare duktig på det måste jag säga men kul att ni fortfarande orkar gå in här och titta fast jag aldrig skriver haha ;)
Men ska ge det ett försök till nu och börja skriva lite igen så får se hur bra det går och hur länge det håller i sig den här gången ;P


RSS 2.0