Imorgon blir det stranden! :D

Är så glad för att imorgon är jag ledig! :D Känns otroligt skönt, speciellt när det ska vara kanon väder :)
Så imorgon kommer jag att tillbringa dagen tillsammans med Elin och vi ska spendera dagen på stranden, om det blir killing eller kricken vet jag inte än men kommer blir toppen hur som helst :)


Uppdatering

Nu var det ett tag sen man satt här igen men jag har helt enkelt inte tiden till att uppdatera eller sitta vid datorn. Så sen sist jag skrev har det blivit en hel del. Lördagen blev det först go mat här nere i stugan och sen på kvällen blev det volleyboll på killing :)  Söndag dag minns jag inte vad jag gjorde men på kvällen blev det årets första dopp i kricken, kan ju inte påstå att det var direkt varmt men det var som härligt ändå, väldigt uppfriskande :) Efter doppet blev det korvgrillning och volleyboll :)  Måndag låg jag ute i solen och stekte hela dagen, sen på kvällen blev det en lång promenad och film :)  Idag tisdag har det varit jobb hela dagen ock kvällen :)
Det är väl det jag har hunnit med och nu sitter jag här nere i stugan och väntar på att pappa ska komma hem så han kan hjälpa mig med en sak sen bär det av hemåt till sängen :)


Midsommar

Hade en riktigt rolig och trevlig kväll igår, blev verkligen en lyckad midsommar :)
Kvällen började med 3 rätters hemma hos Bisse, så vi satt där ett bra tag med god mat och massa prat :) Sen for vi vidare till Kålaboda och hängde där ett tag :) Sen drog vi oss vidare igen till flarken :) Och kvällen den slutade i Ånäset hemma hos Elins mormor med Elin där vi satt och pratade en bra tag tills vi somnade :)
Så tack för en riktigt underbar midsommar allihopa! :D




vilken dag!

Helt sjukt vilken dag det här har varit. Har stressat hela dagen för det har varit grymt mycket folk och miljoner saker att göra.Tycker synd om de två stackarna som fick stänga, inte kul alltså!
Menmen nu sitter jag iaf i stugan och internet här går hur segt som helst! Svin drygt, men har lyckats beställa biljetten till stadsfesten nu iaf efter en halv timmes försök :P haha!
Nu ska jag börja bege mig hemåt och göra klart det sista som ska göras inför imorgon och sen blir det sängen så man tar sig upp 06.00 imorgon :)


Torsdag = Snart helg :D

Har hunnit med en del på morgonen, tar man sig bara upp så hinner man faktiskt rätt mycket. Så det känns skönt nu när tvättningen, städningen och träningen är avklarat :)
Börja jobba om en timme sen slutar jag klockan 19 ikväll och det är en del saker som ska göras innan imorgon, så bra att ha gjort bort lite nu och sen resten blir ikväll när jag slutat :) Är ju tyvärr inte ledig imorgon som dom flesta andra är. Utan det är jobb som gäller från 7.30-18.15 men jag hinner ju ändå och sen är jag ledig på lördag så det känns skööönt! :)

Nu ska jag ta och göra mig lite mat och sen mot jobbet. Hadee :)


Skellefteå

Idag har jag då som sagt varit i skellefteå och det blev en del som följde med hem. Köpte skor, smink, parfym, kläder osv så jag är nöjd :)
Sen fick jag även träffa bella så gick runt och pratade med henne ett bra tag, så det var riktigt trevligt! :D En kanon dag helt enkelt!
Nu blir det att försöka få in det man har köpt i garderoben, vilket kan bli svårt för det är rätt fullt där. Måste nog göra en rensning snart igen men det får bli en annan dag, orkar inte med de nu utan det får bara lov att rymmas :)

 


Morgondagen

Ne ikväll tror jag att det får bli en tidig kväll. Är ledig imorgon vilket känns grymt skönt men tyvärr så måste man ju ställa väckarklockan på 05.00 och jag undrar hur det ska gå för mig att ta mig upp den tiden. Kommer måsta ställa många larm på mobilen! Anledningen till att jag ska upp så tidigt är för att jag ska till stan med mamma och vi har en tid att passa. Så morgondagen kommer att spenderas i skellefteå :)
Jag ska försöka hitta mig nå skor, hämta ut linserna och sen köpa lite andra bra och ha grejer :) Sen hoppas jag även på att få träffa bella :)
Men nu ska jag bege mig mot sängen så jag tar mig upp imorgon, Godnatt på er! :)

 
 


Tisdag

Nästan nyss kommit hem från jobbet och jag är helt slut i både huvudet och kroppen. Gått riktigt bra hela dagen men sen sista timmen var ju bara kaos. Men jag och Sophia höll humöret uppe och lyckades få allt klart i tid ändå :) Så det gjorde vi ju riktigt bra! :)


Halloncheesecake

Tog faktiskt tag i träningen ikväll, blev både springning och styrka, så nu känner man sig rätt duktig att det blev gjort. :)
 Sen har jag även gjort en halloncheesecake ikväll. Den ser riktigt god ut vilket jag hoppas att den är också för jag blandade 2 st recept men ja det blir upp till bevis sen då och hålla tummarna för att den blev lyckad :)  
Men nu börjar klockan bli rätt mycket tur är ju att man inte börjar förens halv 1 imorgon så man får ju sova ut iaf. Så nu blir det att lägga sig på spikmattan och sova :)


Måndag 20 Juni

Då var det måndag igen då och jag hade tänkt vara duktig att stiga upp vid halv 9e och träna innan jobbet men självklart så tog jag mig ju inte upp haha! Blev så att jag sov till halv 11 istället men det var rätt skönt det vill jag lova :) Så träningen den får bli ikväll istället efter jobbet eller snarare den MÅSTE bli då!
Men oj shit tittade just på klockan och den rusar bara iväg märker jag så nu måste jag ta mig nått att äta sen är det bara att fara och jobba. Ha en bra måndag! :)


fredag,lördag,söndag

Har varit dålig uppdatering under helgen pga att jag inte haft någon dator men nu är den tillbaka :)
Helgen har iaf varit kanon, började med fredagkväll då var vi i kricken i Ellens stuga. Satt där och pratade hela kvällen och hade det riktigt trevligt :) 
Lördag dag for jag till ultervattnet och hälsade på mormor och morfar i stugan där även Nea, Åke och Vilgot var och hälsade på. Så fick träffa små kusinerna också vilket alltid är lika roligt :)
Sen när jag suttit där ett bra tag blev det hem och göra sig i ordning för kvällen. Som började först hemma hos Bisse och Jimmy sen blev det en sväng till sävar och sen for vi till puben i Robban :)
Söndagen började med en lång sovmorgon och sen på dagen kom Bisse och Elin hit så vi satt och pratade hela dagen tills det var dags för mig att fara och jobba. Sen efter jobbet blev det att fara upp till Ånäset där det blev film och massa prat och tillsist säga hejdå till Ellen. Riktigt tråkigt som vanligt att säga hejdå men vi ses ju snart igen! :D







Fredagfredagfredag :D

För drygt en timme sen vaknade jag med ett stort leende. För att det är fredag, solen skiner, jag har fått sovmorgon och för att bästa Ellen kommer hem ikväll! :D
Riktigt kul att hon är hemma ihelgen och sen att jag är ledig lördag och jobbar inte förens söndag kväll känns också super bra, för det va länge sen vill jag lova! :)
Så idag kommer jag att vara på strålande humör vilket även kunderna på jobbet kommer att vara eftersom att det är fredag och då är dom flesta på riktigt bra humör, så det är kul :)
Men nu är det dags att gå ned och ta mig nått att äta sen gå en sväng med hundarna för om en timme börjar jag jobba :)


Bakat

Idag har jag fått lära mig att baka på konsum. Gick väldigt bra och var inte så svårt som jag trodde. Riktigt roligt faktiskt! :) Kul är det att få lära sig fler nya saker, blir ju mycket mer variation då och självklart roligare :)
Blir spännande sen nästa gång då jag ska baka helt själv men kommer nog gå rätt bra ändå. Det ända svåra är att veta vilket program man ska ha till det olika bröden och bullarna men jag lär ju lära mig med tiden :) Sen finns det ju alltid någon man kan fråga så det är nog lugnt :)


Träna

Då har man avklarat 90 minuters träningspass vilket känns väldigt skönt nu efteråt :)
Så nu sitter jag bara här och väntar på att Elin ska sluta jobba och höra av sig för då blir det nämligen upp till Ånäset på en promenad med brudarna :D
Känns lite tungt nu i benen faktiskt att gå ut och gå efter träningspasset men måste ju träffa tjejerna för en massa snack så klart att det går då :)

 


Hann med nästan allt

Så där ja då har man gjort bort det mesta och det känns väldigt skönt :)
Har städat och fixat till i mitt rum, dammsugat hela huset, tvättat och sen fixat till och plockat bort runt om i köket osv. Sen tog jag mig även ut och städade och tvättade bilen som åter igen var alldeles gul av pollen, så får se hur lång tid det tar tills den är gul och behövs tvättas igen :P
Nu blir det iaf att ta och små börja lite med kycklingsalladen som blir dagens middag :)


Vart ska man börja!?

Då har man kommit hem från dagens jobb pass :)
Så nu sitter jag här och funderar vad jag ska göra eller snarare vart jag ska börja. För det finns en hel del saker som måste göras och smartast är ju om man passar på att göra det tex idag när man slutat tidigt och när det inte är så bra väder. Så ja är väl bäst att ta och börja någonstans för här blir det ju inget gjort och förhoppningsvis så kanske man får allting klart idag då också :)


Godnatt=)

Det gick bara bra att jobba idag och skönt är ju det! :)
Och nu har snart den här dagen gått, helt sjukt så fort går. Så nu sitter jag här och funderar på om jag ska gå ned och göra mig lite fika och sen kanske hoppa i säng. Börjar kl 11.30 imorgon så får sovmorgon imorgon med vilket självklart känns super skönt :)
Ne nu får det bli nå go mackor och sen se om det är nå bra på tv annars blire sängen, god natt! :)


13 Juni

Då har jag hunnit med att beställa linser, se tv, träna och sen fixa ihop returpaketet till Nelly. Jag beställde ju en bikini därifrån som kom i fredags men bikinitrosorna var förstora så måste skicka tillbaka dom och beställa efter ett par mindre. Kändes lite drygt faktiskt att man inte kunde ha den på en gång men är ju rätt smidigt ändå så :)
Nu sticker jag iväg till Konsum för jobb, stänger med Samantha ikväll igen och när det är vi som stänger brukar det alltid sluta med en massa skratt osv när vi ska slänga soporna hahaha! :P Kan återkomma om det senare för nu måste jag verkligen börja fara :)
Hejdåå!!


Sovmorgon!

Så skööönt!! Vaknade klockan 10 men har legat och dragit mig nu i en timme och det var verkligen riktigt härligt! Är så glad över att jag börjar klockan 3 idag, för att sovmorgon var precis det jag behövde :)
Men nu skricker magen efter mat så dags att göra sig lite frukost :)


Helgen

Som sagt så är det full fart 24/7, inte finns det tid till att bara sätta sig ned i soffan och ta det lugnt här inte.
Gårdagen började först med jobb på konsum och sen när jag slutat var det direkt vidare på fotbollsmatch. Kan lova att det var ingen höjdare att spela igår mitt på dagen i stekande värme, gick riktigt tungt men matchen slutade 0-0 så det var ju ändå bra jobbat! :)
Efter matchen iaf så var det hem och duscha och göra sig i ordning för att fara vidare till skeå där kvällen spenderades. Och självklart hade jag riktigt kul som alltid med brudarna! :D
Vilket känns lite smått i kroppen idag, man är en aning sliten och trött.
Så idag har jag inte hunnit med eller gjort något har sovit och bara tagit det lugnt för första gången på länge så det känns skönt! Men snart är den vilan över för börjar jobba om 3 timmar vilket kändes extremt drygt idag men vad gör man inte för kunderna haha :P


Fredag!

Jag klev upp klockan halv 9e och såg att det var 26 grader i skuggan så gick ut och satte mig i solen på en gång. Det är ju riktig utomlands värme och det enda som fattas är ju en pool som man hade kunnat svalka sig i, vilket verkligen inte hade varit dumt! :)
Har även hunnit med att tvätta av bilen också, den såg riktigt hemsk ut. Har inte kört den nu på en dag så den var alldeles gul av pollen, inte snyggt så var tvungen att tvätta bort det :P
Så nu sitter jag här och väntar på att få fara iväg och börja jobba, känns en aning tungt när man vet hur härligt det är ute. Men fick ju lite mer än 2 timmar i solen idag iaf så det är ju bättre än ingenting :)

Poolen man skulle ha haft på gården sådana här dagar!


Nelly

Helt sjuk så fort det går alltså! Jag satt igår och tittade runt lite på Nelly och så hittade jag mig en bikini som jag då klickade hem typ klockan 23. Så får man att sms idag att mitt paket har kommit till posten så jag har ju alltså min bikini imorgon i brevlådan. Verkligen inte dåligt och härligt med snabba leveranser! :)
Nu är det ju bara att hålla tummarna för att den är lika fin i verkligheten som den var på bilden och självklart att man kan ha den också :)


Riktigt härlig dag

Har suttit i solstolen hela dagen och bara njutit av den härliga värmen :)
Enda gångerna jag har rört på mig och gått in var för att dricka eller äta. Så nu ser man en aning stekt ut men skönt att äntligen få lite färg! :)
 Men nu blir det att äta middag och sen vidare på fotbollsträning :)


Godmorgon!

Klockan är 9e och det är 20 grader i skuggan och jag är ledig. Tror inte det kan bli så mycket bättre just nu! :D
Är däremot efterfrågad och det vill att jag ska jobba idag men för första gången så lyckades jag säga nej till jobb. För idag är det min enda lediga dag på väldigt länge och hade jag inte varit ledig så hade det blivit jobb 18 dagar i sträck för mig så jag kände att jag är värd den här lediga dagen. Så jag ska inte göra något annat än att bara ligga i solen och slappa och självklart njuta av sommarvärmen! :D


Fullt upp

Ojoj nu var det ett tag sen sist man satt här men det har varit fullt upp från det att man stigit upp på morgon tills man gått och lagt sig, knappt haft en minut över.
Det har blivit extremt mycket jobb nu i slutet och sen direkt man har slutat har det bara varit att fara hem och byta om sen snabbt iväg igen. Till antingen kubb eller fest eller volleyboll eller fotboll osvosv :)
Men det är ju självklart bara roligt och det känns verkligen att de håller på att bli sommar, inte bara av värmen utan även att det händer så mycket på kvällarna. Vilket gillas otroligt mycket! :D
Så sommaren är mer än välkommen! :D


Håller tummarna!

Fick just ett sms av Jocke på Konsum alltså chefen, att sommarschemat var klart. Blev lite nervös/nyfiken nu och jag hoppas verkligen på ett riktigt bra sommarschema. Hittills har jag ju fått och haft kanske inte de sämsta tider men kanske inte direkt dom bästa heller så förhoppningsvis så ser sommarschemat bättre ut :)
Så bara att hålla tummarna!!


Latast

Idag har jag inte gjort någonting. Blev en riktigt lång sovmorgon och sen när jag väl tog mig upp flyttade jag mig bara till soffan framför tvn. Är så trött och helt slut i kroppen, fattar inte vart min energi har tagit vägen. Så nu måste jag börja komma igång och tagga till igen. Börjar jobba om 2 timmar så har lite tid på mig att piggna till. Såg en rabarberpaj i kylskåpet imorse när jag gjorde frukost så man kanske ska börja med att ta sig en bit ut av den :)


2 Juni

Känns som om den här dagen har varit jätte lång och klockan har knappt gått framåt.
Men har haft en riktigt bra dag ändå och den har spenderats hos Mormor och Morfar där Åke, Pernilla och lilla Vilgot är på besök, så fick träffa och prata med dom ett tag. Riktigt trevligt! :)
Sen har jag även hunnit med att jobba kväll också men nu väntar iaf sängen. För imorgon hade jag tänkt mig ut på en promenad på morgonen innan jag börjar jobba, får dock se hur pigg man är men ska försöka iaf :)

Godnatt på er! :)


Hahaha beslutsångest

Hahaha vilka problem man har, sitter typ här och skrattar åt mig själv :P
Jag går ned för att äta frukost, så kommer jag till kylskåpet och ska välja vad jag ska ha på mackan men jag kan inte bestämma mig, fick typ beslutsångest. Om jag ville ha skinka eller salami eller leverpastej eller ost med marmelad osvosv. Det är ju bra att ha många olika pålägg hemma, blir mycket godare då och mer variation men är man som jag så är det en liten nackdel också när man då får beslutsångest haha!!!
Men nu har jag ju löst det problemet haha! Så nu blir det att ta en promenad med Dollar :)


Min dag

Började då dagen med en riktigt stor och god frukost. Sen städade jag lite på mitt rum och bytte sängkläder. Sen kom mamma hem tidigare från jobbet så då for vi till robban och handla :)
När vi kom hem där ifrån lagade jag hemma gjord pizza, (ser inte så god ut på bilden direkt men det var den iaf.) Är ananas, beasås, pepparsalami osv osv :)
Men nu blir att vänta tills fotbollsträningen börjar sen har man i princip gjort bort den här lediga dagen :)


God morgon!

Har nyss klivit upp efter att ha snoozat i en timme. Tänkte att det var lika bra att ligga kvar och dra sig när man hör hur det spöregnar ute.
Idag är jag iaf ledig och det känns riktigt skönt! Dock vet jag inte vad jag ska hitta för roligt men nått lär det ju bli :)
Men nu först ska jag gå och göra mig en riktigt god frukost! :D


RSS 2.0