Helg! :D

Sådär nu har jag jobbat klart och tar äntligen helg :) Känns galet skönt det! :D
Planen för ikväll är att bara ta det lugnt, väntar på att laxen ska bli klar så blir de middag och sen blir de att krypa ned i soffan med lite vin och förhoppningsvis en bra film :)
Ha en bra fredag! :)
 

Typiskt!

Ne usch inte blev de någon vinst inte.. :( vi som hade gått all in med massor av brickor osv men fick inte vinna! Riktigt tråkigt, speciellt när man är så nära också! Aja nu blir de att borsta tänder och sen hoppa i säng för imorgon väntar de jobb 7.30-17 .. God natt med er och sov så gott! :))


saknar..

Det har blivit lite träning på sistone.. Gymkortet har gått ut och i sommar har de inte alls blivit någon träning. Började dock om för någon vecka sen att träna, var ute och sprang och började köra styrka igen så då kändes de riktigt bra! Köpte även hem vikter och en träningsmatta osv och var riktigt taggad på träning men de höll sig inte länge. För ryggen pajade, blev sjukskriven en vecka från jobbet, kunde knappt gå sitta eller ligga... Så var verkligen igen höjdare! och jag känner mig fortfarande inte helt hundra än trots att de har gått snart 3 veckor sen de hände..
Vill bara att de ska gå över för jag saknar verkligen springningen nu!
Menmen får nöja mig med att promenera ett tag till och hoppas på att man kan börja träna seriöst snart igen :)
 

Bilbingo

För två veckor sen va jag anton och sophia och spelade bilbingo här i robban. Vilket slutade med vinst för mig!! :D inte bland den största vinsten man kan vinna men helt klart kul att vinna :)
Så ikväll blir de att spela igen men hoppas såklart på en större vinst denna gång ;) Men får se om de bara var nybörjar tur eller om man har så tur att man tar hem jackpotten, vilket skulle sitta fint de :)
Så ni får hålla tummarna åt mig ikväll så att jag vinner ;D
 

3 månader senare..

Hejhej!
Nu var de ett bra tag sen man skrev nästan exakt 3 månader sen.. Helt otroligt men väldigt roligt att se att de finnas några som är här och tittar in iaf fast de gått så lång tid :) 
Så nu ska jag ge de ett försök att börja om och blogga igen, får se hur duktig och hur länge jag klarar av att hålla de men ska göra mitt bästa :)
 

RSS 2.0