Umeå & shopping

Dagen har spenderats i umeå där det blev en hel del shopping för mig :) kom hem med 3 par skor, 8 tröjor och lite smink så jag är otroligt nöjd med den här dagen och att jag hittade det jag hittade :D Sen så blir det stan igen på lördag och då blir det att köpa nå jeans sen så är jag nöjd ett tag fram över iaf haha ;)
Efter shoppingen avslutade jag dagen med en massage på face och det var verkligen välbehövligt! Att man inte unnar sig det oftare egentligen är ju tragiskt. Så nu blir det att börja gå på massage oftare med tanke på min rygg och axlar så är det nog bara bra :)


Frissan

Då har man äntligen kommit hem från frissan och det känns otroligt skönt! Nu är utväxten och det urblekta håret mellanbrunt istället :) Sen är det slitna hårtopparna äntligen borta så nu ser och känns håret mycke fräschare ut som att det fått nytt liv igen och det gillas! :D

Hittar inte kameran men en rätt så lik bild på hur hårfärgen blev :)


Snart så ses vi!! :D

Idag har det varit jobb mellan 7.30-19 och dagen gick rätt så bra och tiden sprang iväg till kl 16 men sen dom 3 sista timmarna gick väldigt långsamt. Är ett rätt tungt pass det där faktiskt och man blir trött i både kroppen och huvudet, så tror det blir en tidigt kväll ikväll. För att imorgon är det jobb 7.30-19 igen men skillnaden då är ju att imorgon kommer jag vakna med ett stort leende! :D För att när jag slutar imorgon kommer jag att åka till Ånäset och krama om min otroligt saknade vän! :D

 


6 September

Hann inte fara på fotbollsträningen ikväll så jag tog mig ut på en springtur istället. Faktiskt riktigt skönt och det blev lagomt långt också :)
Nu blir det att sätta sig framför tvn och se idol och passa på att stretcha lite samtidigt :)


7 Dagar kvar..

Förra veckan tog jag äntligen tag i det jag skulle ha gjort för väldigt länge sen! Beställde tid för klippning och färgning, så nästa måndag blir det äntligen att göra något åt mitt risiga hår :D
Längtar verkligen och det ska bli så skönt för nu är det väldigt länge sen jag klippte och färgade håret. Så nu är det bara att börja fundera på hur jag ska klippa mig och vilken färg jag ska färga! Om man ska bli mörkare ingen? eller ljusare? eller bara bättra på den färg man har nu!? 



5 september

Då var det måndag igen då och jag är så glad över att jag börjar jobba kl 16 idag! Så jag har tagit mig en hyffsat lång sovmorgon vilket verkligen behövdes :) Steg upp runt halv 10 och sen dess har jag ätit frukost och tränat :) Nu väntar jag på att pappa ska komma hem på lunch sen så ska jag skjutsa tillbaka han till jobbet igen. Min bil har det nämligen blivit något fel på så måste lämna in den på lagning, så jag hoppas man får en tid fort och att det går fort att laga för utan blir klarar jag mig verkligen inte!! Ifs så har jag ju volvon att köra med istället men..
Aja nu har han kommit hem så bäst att fara på en gång :)


Kall kycklingpaj =)

Nu har jag varit riktigt duktig och tagit tag i och laga de jag längtat efter ett tag nämligen kall kycklingpaj :) Att man inte gör den oftare ändå eftersom att den är så sjukt lätt att göra, den tar inte lång tid alls och bäst av allt den är ju så himla god! :) Har gjort 2 st nu iaf, en som jag ska ta med mig upp till Bisse och äta där med henne :D Och sen en till pappa och Robert så de har nått gott att äta när det kommer hem :)
Hinner tyvärr inte lägga upp recepet nu eftersom att jag måste skynda mig att byta om nu sen börja rulla upp till Ånäset, känns som om att det är lite övervänt på mig nu haha! (a)

Ha en bra fredag! :D


Fredaaaaaaaa

Har tagit mig en lång och härlig sovmorgon idag. Sen har jag även hunnit med att träna och städa bort lite grann :)  Hur skönt är det inte med lediga dagar!!!! :D Nu ska jag iaf ta och pallra mig till robban och handla till kvällens middag. Vad det blir för gott jag ska göra får ni se lite senare idag ;)


Fotbollsträning

Sitter och väntar på att fotbollsträningen ska börja. Känner mig dock inte så taggad eftersom att jag blivit förkyld och den vill inte ge sig heller utan blir bara värre :/ Och sen har jag ju sträckning i låret också men som förhoppningsvis ska ha gått över nu. Haha börja typ bli för gammal för det här nu, är min andra sträckning nu på typ jaa väldigt kort tid iaf. Eller så kan det ju kanske vara så att jag är väldigt dålig på uppvärmning :P Men aja jag ska ge det ett försök iaf och ta det lugnt så hoppas jag det går bra ikväll :)


Torsdag 1 sept

Idag har det vart jobb från 7.30-15.00 och det har varit en riktigt skön och lättsam dag faktiskt så det är kul :) Sen imorgon ska man ju egentligen jobba men så har chefen gjort fel på schemat att det är 3 st som stänger och min tid ska egentligen inte vara där så jag får vara ledig. En fredag inte helt dumt faktiskt :) Så frågan är vad man ska hitta på för roligt istället!? :)
Får börja fundera på det nu för jag känner inte för att sitta hemma själv hela dagen tills alla slutar jobba så nått roligt måste jag ju göra! :)


Go drinken!!!

Haha ska jag försöka ta tag i det här igen då men ja jag lovar inget om hur bra det kommer gå :P Men ska göra mitt bästa! :)
I tisdags blev det då utgång på rex för er som har missat det haha! Men ja vi hade iaf sjukt roligt :D Och jag och samanta drack helt klart den godaste drinken av dom alla! Riktigt god, så nu varje gång man går ut blir det att beställa den och hoppas på att dom kan göra den lika god! :)

Granatäpple med lite mynta, testa de! :)






RSS 2.0