Då var man igång igen

6 km löpning och 1 timmes styrka är avklarat och jag känner mig riktigt duktig och nästan som en ny människa :)
Var ett tag sedan man tränade nu, har helt enkelt haft tid över till det, därför känns det så skönt att äntligen komma igång igen! Första gången brukar ju alltid vara värst men nu gick det mycket bättre än vad jag trodde att det skulle gå vilket är väldigt positivt. Så nu är jag taggad på att komma igång med träningen igen! :D 


Mobiljävel!!!

Alltså man kan ju bli galen! Har nu haft min mobil i knappt ett år och den har blivit helt knäpp på bara någon dag. Den har som fått ett eget liv och gör som den vill själv och inte direkt som jag vill. Den har sina bra och dåliga dagar också, för vissa dagar fungerar den inte alls men som idag är den precis helt som vanligt, som om det inte skulle vara nå fel alls. Men sen andra dagar då fungerar inte touchen och man kan trycka på en och samma knapp tusen gånger men det händer ändå inget. Eller så trycker man på en knapp men så kommer det fram eller blir nå helt annat än det man tryckte på. Mycket konstigt måste jag säga och sjukt irriterande är det! Så får ni nå konstiga meddelanden eller nå annat eller om jag inte svarat så vet ni att det är mobilens fel och att jag inte kan göra nått. Är väl dags att börja leta sig efter en ny mobil nu igen då men frågan är ju då vad man ska köpa för telefon!? 




Ledig!!! :D

Idag är det första lediga dagen på min semester vilket känns super bra, kan inte ha blivit bättre tajming för dom sista dagarna på jobbet var bara dryga. Men nu är man ledig och jag är så glad över det :D
Dagen har då spenderats med dom bästa, Bisse, Ellen och Elin :D Vi var först ett tag på killing, men blåste alldeles för kalla vindar från havet så vi tog en tripp till bjureklubb istället. Där satt vi och fika och pratade ett tag och sen satte vi oss i bilen igen och for vidare till en strand där i närheten, minns inte namnet på den men den var helt okej :) Så en toppen dag har jag haft med mina brudar! :)




Ligger på stranden och bara njuter! Är så ...

foto0736 (MMS)

Ligger på stranden och bara njuter! Är så otroligt härligt:D


6 juni

Den här dagen började inte direkt bra. Börjar med att försova mig, vaknade klockan 7.15 och jag börjar alltså jobba 7.30 så det var bara att kasta på sig kläderna och fara. Men jag hann precis i tid och var dessutom inte sist heller så det gjorde jag bra tycker ja :) Men sen har dagen bara gått allmänt segt, lite kunder också men fick sluta halv 1 iaf så det var ett stort plus! :D For då raka vägen ned till stugan och la mig ute i solen, riktigt härligt! :) Sen nu ikväll har jag bara tagit det lugnt, tanken var ju att jag skulle ta en tidig kväll men här sitter Jag på mammas mobil och nördar haha ;P Men jag är ju ledig imorgon vilket känns super skönt, ska ligga på stranden hela dagen! Så är väl bäst att sova nu så man tar sig upp i tid imorgon, godnatt!! :)

-

Dagen har väl gått rätt hyffsat bra och rätt fort så det känns ju bra. Efter jobbet for jag ned hit till stugan till mamma och pappa där det blev lasange till middag, vilket var super gott! :) Och nu blir det snart kaffe och jordgubbar till efterrätt, inte dumt det här inte! :)
Funderar sen på om jag ska orka fara ut och springa eller inte. Skulle ju verkligen behöva det men jag är tillräckligt slut och less ändå så får se hur mycket klockan blir och hur trött man är. Ska ju upp tidigt imorgon och jobba 7.30-18.00 så lär ju behöva sömnen.

  


Måndag och nedräkningen börjar

Jaha då var det måndag igen då och nedräkningen har börjat. Jag har en riktigt tung arbetsvecka framför mig men efter dom här 6 jobbar dagarna som är kvar så får man äntligen ledigt! :D
Så jag hoppas på att den här veckan inte blir en dryg vecka utan att den går fort förbi för nu vill jag verkligen bara vara ledig! Ska bli så otroligt skönt :)
Så kom igen nu veckan va på min sida så att jag orkar med dom här sista dagarna!


Söndag

Idag har jag i princip sovit nästan hela dagen. Vaknade första gången runt ett så då steg jag upp, tog mig lite mat, packade upp väskan och sen la jag mig i sängen igen och somnade om. Vaknade sen igen vid 4a så då steg jag upp, fixade till mig och for sedan till ultervattnet till mormor och morfar som bjöd på go middag :)
Efter det for jag en sväng till stugan och nu sitter jag här hemma igen och lyssnar på musik. Är så otroligt glad över att jag får börja kl 12.30 imorgon för även fast jag har sovit typ hela dagen så är jag sjukt trött ändå och att få sova ut imorgon med det ska bli så skönt :)
Så nu ska jag krypa under täcket och lägga mig och sova, Godnatt! :)


Stadsfesten

Helgen har spenderats i skeå på stadsfesten såklart! Och ja kan inte mer än att säga att det har varit en helt otroligt grym helg! Har haft så sjukt kul och det känns i kroppen idag vill jag lova. Är riktigt sliten efter 2 dagars men så kul som vi hade så var det helt klart värt det! :D




RSS 2.0