Måndag

Har haft en riktigt skön slappar dag hittills. Började med en lång sovmorgon, sen har ja provat och packat in kläderna som köpts och sen bara tagit det lungt framför tvn och datorn :)
Tog även tag i att bränna en ny cd-skiva till bilen. Brände en nyss för typ någon veckan sen men eftersom att det blir en hel del bilkörning för mig så lessnar jag väldigt fort på låtarna. Så får se hur lång tid det tar den här gången innan det är dags för att bränna en ny igen :)
Men nu är det dags att börja göra sig klar för jobb. Börjar om 45 min på konsum men måste dit lite tidigare och fylla i nå papper :)


Evig vänskap<3

Helt klart den ondaste av dom men det var värt 60 minuters plåga.
Är så otroligt nöjd över svalan och att vi tjejer äntligen tog tag i det vi pratat om så länge! :)
Så nu sitter den där och jag är så stolt och kommer ha ett stort leende på läpparna varje gång jag ser den :D


Ni är bäst!

Nu är väskan upp packad och man har kommit hem från huvudstaden. Jag har haft 3 helt underbara dagar med dom bästa! Vi har bott på hotell, shoppat loss som galningar, ätit super god mat, haft det så sjukt roligt som bara vi kan ha. Sen träffade vi Jasmine också och det var ju jätte längesen man såg henne så det var otroligt kul att få ses igen! :D

 Vi hann även med att göra en tatuering. Eftersom det spelar ingen roll hur långt bort vi är ifrån varandra eller hur många dagar vi inte ses på, så har vi har alltid miljarder saker att prata om och skratta åt! Mina brudar är helt enkelt bäst och det går inte beskriva hur underbart det var att ses igen och jag längtar redan till nästa gång! :D
 
En bild på tatueringen som vi alla gjorde får ni snart se :)


Mot huvudstaden

Ja som sagt så är ju inte packning min grej och jag är riktigt dålig på det. Vill ha med mig så mycket och har svårt att välja vad jag ska ta med och slutar alltid med att det blir alldeles för mycket :P Tror det är bäst att jag stänger igen väskan nu och bär ned den så då får det lov att vara klart. För har jag glömt nått eller behöver nått så går det ju alltid köpa där :)
Frågan är ju dock vart man ska rymma det man köper där nere menmen det problemet får jag ta då ;)

Nu har jag drygt en timmes dötid som jag ska försöka fördriva innan vi åker och ja hoppas på att det går fort för nu vill jag verkligen bara fara! :D  


Packa

Då är man hemma efter 4 timmars jobb :)
Nu ska jag börja med det jag hatar mest av allt nämligen att packa. Men det är det värt för ikväll blir det flyg ned till Ellen :D
Har längtat sjukt mycket efter den här dagen och nu är den här och jag kan inte vara gladare just nu!!! :D :D



Baksmällan 2

Baksmällan 2 var ju självklart riktigt riktigt bra!! :D
Jag tycker nästan att den var bättre än den första. Så om ni gillade den första filmen så kommer ni garanterat att gilla tvåan, det lovar jag! :D


24 Maj

Egentligen har man ju träning nu men jag skippar den. Känner mig helt överkörd och utmattad orkar ingenting så tänkte att det kan vara bäst att vila upp sig.
Så ikväll lär det nog inte bli så mycket mer än en tidig kväll vilket känns riktigt skönt :)

Imorgon är det iaf jobb på Konsum och sen när man slutar så blir det direkt att fara intill stan. För imorgon blir det bio igen och den här gången blir det att se baksmällan 2 :D
Jag hoppas verkligen att den är lika bra som den första.


3 dagar kvar!

Nu är det bara 3 dagar kvar tills man är i stockholm och jag längtar! :D
Och jag lovar att om dom ställer in flyget pga vulkanutbrottet och askan då blir jag galen!!!  Men det skulle ju typ kunna vara den turen man har alltså tyvärr...
Men nej aldrig jag SKA till stockholm på torsdag så det är bara att hålla tummarna för att det inte kommer hitåt! :)  


Söndag

En riktigt långsovmorgon tog jag även idag :)
Hade ställt mobilen så jag skulle ta mig upp men inte gjorde jag det inte för det är ju så skönt att bara snooza! :)
Men nu ska jag försöka få nått gjort idag iaf innan det blir jobb kl 17. Så blir en cykeltur i fin vädret till mormor och morfar för att hälsa på dom en snabbis och sen blir det gymmet :)




Gårdagen

Att jobba 3 timmarna igår var nog dom längsta timmarna på väldigt länge, helt sjukt så sakta tiden kan gå ibland!
Men när jag äntligen fick sluta så bar det iväg till Ånäset till herrarnas lagfest :)
Där det blev att spela brännboll och en del massa annat roligt också :)


Match & Jobb

Har nyss käkat och snart bär det av till samlingen och fotbollsmatch. Får hoppas på att det går bra och blir en vinst idag! Tyvärr kan jag dock bara spela första halvlek eftersom att jag måste iväg och jobba kväll men får se till att det blir en bra halvlek då :)



Fredagen

Gårdagen bestod då av jobb från 11.30-19.00. Sen blev det att se herrarns match i robban, hann ju dock bara se andra halvlek men bättre än ingen :)
Efter den for vi hem till Bisse och Jimmy och såg filmen Dilemma och när den var slut så blev den en sväng till Kålaboda där det blev lite kubb spelande och massa prat :)


Skööönt!

Idag börjar jag inte jobba förens 11.30 och det känns bra! Har fått mig en lång och välbehövd sovmorgon :)
Sen är det ju fredag idag också och då får man ju alltid lite extra energi eftersom att det snart är helg. Eller ja inte för mig då eftersom att man jobbar hela helgen men det känns riktigt bra ändå! :)
Nu ska jag ta och börja göra mig klar och tagga igång för jobbet för att det är ju fredag och fredagar på konsum då är det 110 % som gäller från att man kommer dit tills att man går hem. Sjukt mycket att göra men som sagt kul! :)  


Djäkneboda

Sitter och väntar på att mormor och morfar ska komma och hämta mig. Vi ska fara till Djäkneboda på kalas för kusinerna har fyllt/fyller år :)

Grattis Hannes och Elias! :D

    


Kort dag :D

Då var man hemma efter en riktigt kort jobbar dag :)
Känns skönt och jag funderade på att ta mig en promenad men vet inte eftersom att vädret är lite lurigt, ena sekunden är det sol och nästa regnar det. Tror jag håller mig inne faktiskt för med min tur så lär det väl börja spöregna när jag börjat gå en bit :P
Får nog bli att träna lite fotleder och knän här inne framför tvn istället, kändes skönare :) 



Tisdag

Då är jobbet avklarat och även löpningen. Gruvade mig väldigt mycket när jag kom hem för att fara ut och springa eftersom att det kändes väldigt drygt. Men tog mig ut iaf och det känns riktigt skönt! :)  Så nu blir det duschen och sen väntar en skvaller tidning och sängen :)


Godmorgon!

Varför är sängen så otroligt skön på morgonen när man vet att man måste stiga upp, det är som om att den blir dubbelt så skön då. För min tanke var ju att stiga upp halv 9e för att fara ut och springa innan jag börjar jobba så att jag hade gjort bort det. Men inte tog jag mig upp inte utan har legat och snoozat nu en timme istället :P  
Så löpningen får väl bli ikväll istället för man måste ju få sova och vila upp sig lite också haha! ;)


Måndag

Då var det måndag igen och helgen är över. Men har haft en riktigt härlig och rolig helg så! :)
Idag börjar jag inte jobba förens klockan 15 så har tagit mig en lång sovmorgon :)
Skönt också när det är dålig väder och regnar för då får man inte dålig samvete för att man ligger inne och bara slappar som man hade haft om det varit strålande sol.
Nu iaf tror jag att det blir ett träningspass för mig så bara att höja upp volymen på max och köra på hårdträning sen stretching :)






Just because I'm used to it does not mean it does not hurt anymore

Matchen vill jag inte ens nämna för det gick dåligt och ja va inte glad när ja for därifrån. Så när jag kom hem for jag ut och löpte och rensa huvudet så jag blev lite lugnare. Så nu är jag glad och på bra humör igen! :D
Och snart far jag tilll Bisse och Jimmy, ska se hockeyn där ikväll. Kommer bli kul! :)
Sen hittade jag en blåbärstårta som jag kom på att jag bakat för ett litet tag sen så passar på att ta med mig den ikväll för lite go fika :)


Match

Snart bär det av till robban på fotbollsmatch. Jag hoppas ju på att det kommer gå bra och att det blir vinst för oss idag! :)
Däremot funderar jag hur det kommer att gå för mig att spela. Dels har man ju ingen kondis och sen fick jag ju massage igår så idag har jag så ont och är så öm att jag mår dåligt. Min rygg och axlar är så långt ifrån bra som man kan komma och jag är nog en massörs värsta mardröm. Ångrar typ att jag tog massagen igår för nu är jag tillbaka till början igen där jag var för snart 3 år sedan.. 
Men ne nu ska jag börja tagga igång och sen får det gå som det gå :)


Kubb

Ikväll har man varit i Kålaboda och spelat kubb :)
Riktigt kul och många var vi också så det blev en lyckad kväll! :)

Nu sitter jag och ser slutet på eurovison och väntar på att mobilen ska ringa, är nämligen chaufför ikväll så bara att vänta på att få fara och hämta folket och sen blir det sängen :) 


Må bra dag

Har nyss kommit hem från må bra dagen! :)
Känner mig nästan som en helt ny människa nu. Man fick klippa sig, massage, färgning och plockning av ögonbryn, sminkning (inför kvällen) och sen såklart god mat och trevligt sällskap :)
Kan ju verkligen inte ha blivit bättre en sån här dag!


Fredagen

Var så extremt glad igår när klockan blev 4a och man fick gå hem och kunde säga att det va helg! :D Annars har man ju alltid jobbat varje helg nu men inte den här och jag är så glad för det :) så ska njuta den här helgen eftersom att det är min ända lediga helg nu 1 månad framåt.

Så helgen började igår med att jag och Bisse drog intill skeå för att träffa brudarna igen :)
Hade riktigt trevligt som alltid, lite synd dock att det inte va så mycket folk ute men vi hade ju kul ändå! :D


There's a whole lot of things that I will forgive but I just can't take a liar

Träningen gick väl sådär för mig man är ju som sagt inte i toppform så man får ju hoppas att det går fort att komma dit igen :)
Men nu lockar sängen och spikmattan otroligt mycket! :)  Dock känns det ju en aning tungt att ställa väckaren men thats life.

God natt! :)


Träning

Träningen igår den känns vill jag lova och det har bara blivit värre och värre under dagen. Så jag gruvar mig lite för morgondagen eftersom att det lär ju bara fortsätta bli värre. Men det är som små skönt ändå haha :P
Nu snart blir det att fara på första fotbollsträningen igen på typ 2 månader och det känns bra faktiskt att få komma igång igen. Dock lär ju inte min kondis vara den bästa just nu menmen får väl se hur det går! :)


Nedräkning!

Imorgon är det exakt 2 veckor kvar tills man sitter på flyget ned till stockholm för att hälsa på Ellen! :D
Det ska bli så sjukt roligt och jag längtar grymt mycket! :D :D
Så snart får man träffa sin underbara vän igen!!


jobbjobbjobbb

Dagen har bestått av jobb mellan 7-16 och just nu känns som att det kommer inte bli så mycket annat än jobb framöver. Var nämligen på Konsum idag och hämtade ut mitt schema som börjar då nästa vecka och 5 veckor framåt (Sen börjar sommar schemat). Av då dom 35 dagarna jobbar jag alltså 26 och sen dom dagarna man har kort dag och slutar tidigt är det bara att fara på pappas jobb och hjälpa till där på eftermiddagarna.
Menmen det ska nog gå bra, ska ju inte klaga på att får jobba även fast det känns tungt nu :P
 


Taggad

Då är man hemma igen. Har hunnit med riktigt mycket idag och det har varit en toppen dag! :)
På IKSU blev det gym i 2 timmar med Robert, Mange och William :) Lovar att det kommer kännas i kroppen imorgon och övermorgon men det blir jag bara glad för! :D
Är riktigt taggad nu, så skönt att äntligen träna igen så nu blir det att börja seriöst med träningen igen! :)


Utbildningen

Utbildningen va riktigt kung! Vet inte om jag lärde mig så himla mycket direkt men allt han sa stämde så bra och var riktigt sant. Hade förväntat mig en kille som står där och bara pratar och babblar men som tur var så var det inte de. Utan han var så grymt duktig och bjöd verkligen på sig själv så det blev 2 och en halv timmes skrattande, har typ ont i käkarna nu haha! Vi satt verkligen och skrattade oss igenom hela utbildning, sjukt kul! :D

Nu sitter jag hos Robert och Elina, har nyss ätit hamburgare så nu blir det att vila maten lite. Sen blir det IKSU med Robert. Känns skönt att äntligen få börja träna igen och jag känner mig taggad på ett riktigt mördarpass så man knappt kan röra sig imorgon!


Tisdag

Då var dagens arbetspass avklarat känns väldigt skönt det! Man borde få sluta runt 11-12 varje dag, det skulle verkligen inte vara dumt speciellt inte när det är så underbart väder som nu! :)
Men nu ska jag snöra i mig lite mat och sen drar jag iväg till Umeå på utbildning! :)


-

Solen skiner och det är underbart varmt ute, hur härligt som helst! :D
Jag kom nyss hem från mormor och morfar, har varit och målat deras ko haha :P
Men nu blir det att byta om och göra sig klar för snart blir det robban och se på fotboll :)
Och sen jobb..

Här har ni före och efter bild på kossan, blev stor skillnad faktiskt :P


Kalldusch

Hoppade in i duschen och såg fram emot en lång varmdusch men inte fick jag det inte. För när jag står där och väntar på varmvattnet så märker jag att det inte finns nått. Blev inte direkt glad kan jag lova! Hade ju som inget annat val än att duscha heller eftersom att jag ska på jobbet och hinner inte vänta på varmvattnet. Men jag tror fan att jag slog rekord i snabbaste duschning, har aldrig någonsin duschat så där snabbt :P


I was caught up in the moment but the moment didn't last

Idag är det första serie matchen och det suger att man inte kan vara med och spela! Hade tänkt följa med och sitta på bänken men det hade bara slutat med att jag hade spelat ändå och då blir jag väl aldrig frisk. Så jag håller tummarna här ifrån istället och hoppas att det går bra NIF :)
Ne nu ska jag ut och sätta mig i solen ett tag och hoppas på att få lite färg innan det är dags att fara på jobbet :)

Just nu plågar jag dessa två låtar, blir både taggad och på sjukt bra humör när jag lyssnar på dom! :D





Sista jobbar helgen!

Nu väntar det snart jobb på Konsum idag och sen resten av helgen. Men det känns faktiskt riktigt bra att jobba den här helgen eftersom att det är min sista schemalagda helg! :D
Visst kommer jag säkert att få jobba fler helger framöver men bara att veta att man gjort bort och jobbat 8 st helger i rad nu det känns otroligt skönt :D


Bio

Bion igår var grymt bra! :D
Och man kan inte annat än och verkligen gilla filmerna :)






Fast & Furious 5

Idag känner jag mig mycket bättre och piggare, kan ju vara för att man äter ipren som en galning men det funkar ju så och det är ju huvudsaken :)
Egentligen borde jag ju vara hemma idag och ta det lugnt men eftersom att jag har så svårt för det och blir så sjukt rastlös så åker jag snart intill stan. Ska handla upp mina presentkort som går ut om typ 2 dagar och sen blir det bio ikväll. :) Jag och grabbarna ska se Fast & furious 5 :)
Och ni som känner mig vet ju vem som är med där så filmen kommer ju att vara sjukt bra!! :D :D


...

Igår låg jag i soffan hela dagen och kvällen helt utslagen, orkade knappt röra mig alls.
Idag är jag lite piggare faktiskt men kroppen är fortfarande helt slut och huvudet känns som en betongklump. Har verkligen ingen ork eller energi till något..
Ändå blir jag rastlös av att bara ligga och inte göra någonting alls men är väl bäst att ta de lugnt så man förhoppningsvis blir frisk någon gång även fast det känns väldigt hopplöst efter 2 månader.


Lessssss

Helgen har bara rusat förbi. Men har haft en bra och trevlig helg iaf och det är ju huvudsaken :)
Idag är jag ledig och tog mig en riktigt lång sovmorgon vilket helt klart behövdes. Är inte pigg förstår inte varför jag aldrig kan bli frisk eller bara riktigt sjuk så man får ligga i sängen i typ en vecka och sen bli frisk igen. Ne då är man små sjuk hela tiden istället, tror jag är snart inne på 2 månader och det börjar kännas, less är man. Idag ligger jag i soffan och hostar och är helt slut i kroppen, orkar knappt röra sig. Så nu ska jag sätta igång en bra film och troligtvis somna till den :)


RSS 2.0