Äntligen på rex och vi har det sjukt bra m...

foto0790 (MMS)

Äntligen på rex och vi har det sjukt bra med go drinkarna :D


Little bad girl(s) ;D

All in!!!!! :D :D :D


gästblogg

Nu hoppas alla ni små rackare där ute som aldrig ger upp hoppet att det är sofia som bloggar. Men ack!
Här sitter hon bredvid mig och pillar mobil istället medans jag håller hennes läsare uppdaterade i hennes liv :D
Ikväll ska vi UT PÅ KROGEN! Jag (Soppan lindmark) Samanta och Sof.

Jag lovar er att inom, inte en snar framtid, men kanske innan en evighet :P så har hon nog uppdaterat på egen hand :P

överlämnar bloggen till Samanta!


Ikväll drar vi på REX och dansar heela natten!! ;D Vi ses i dimljuset!


XoXo

Sam, Soppan & Sof.


Personalfest

Träningen är över, man är ny duschad och har ätit kvällsfika :)
Så nu sitter jag här och funderar på vad jag ska ha på mig imorgon.. Jobbar 12.30-20.15 (om jag inte hittar någon vänlig person som skulle tänka sig att ta mina sista timmar) dock ser det inte just ut nu men får väl se. Ska iaf till rickelå imorgon kväll till chefen på personalfest :) Så det blir nog riktigt skoj det! Måste däremot åka direkt från jobbet dit så måste ju ha allting packat och klart innan jag börjar jobba. Men jag har ju ett tag till på mig att bestämma mig så det ordnar sig :)




Fortsätter att jobba på konsum

Har även bestämt mig nu och det blir inte så att jag hoppar på linjen och börjar plugga.. Utan får se vad jag ska göra men får fortsätta på konsum om jag vill och har ungefär 75 % där så blir att fortsätta där ett tag till iaf :) Det är ju ett jobb och rullar på riktigt bra där även fast jag är sugen på att testa och börja göra något annat så får jag nöja mig med det tills jag kommer på vad jag vill göra :)


Hela veckan

Har haft en riktigt bra vecka faktiskt :)
I måndags på jobbet var det några som hade beställt 4 st exotiska plankor så morgonen bestod av att göra dom vilket självklart var riktigt roligt :)



Tisdagen blev en vanlig jobb dag från 7.30-17. Sen på kvällen hade vi fotbollsträningen och efter den följde jag med spelarbussen till skeå och sovde hos Elin :) Hurtiga som vi va så for vi och tränade på 360 på onsdags morgonen vilket var riktigt roligt :)  dock är jag lite besviken över att jag inte fått någon träningsvärk efter gympasset menmen.. Efter tränignen blev det en sväng på stan, där man självklart handlade lite små grejer och sen en gå lunch på carl victor innan man begav sig hemåt :)


Sen går kväll blev det att plocka in alla röda vinbär och lite svarta vinbär. Inte direkt det roligaste att göra men det är ju riktigt gott att äta nu sen :)



Idag tordags var ju då tanken att man skulle vara ledig men så blev det ju inte. Ringde igår och frågade om jag kunde jobba och jag har ju så har jag svårt för att säga nej så blev jobb 08.00-15.00 men inte alls så farlig dag faktiskt :) Nu blir det köttfärssås och spagetti till middag och sen rullar jag vidare på fotbollsträning :)


Fotbollsmatch

Sitter här och funderar på vad jag ska göra för mat.. Samlingen till fotbollen är om en och en halv timme så det skulle ju vara en bra ide att börja med maten nu. Så får ta mig en titt i kylskåpet och se vad jag hittar för nått :)
Matchen idag är iaf i flarken så skönt med en hemmamatch. Men om det blir nå spelande för mig idag eller inte det återstå att se. Ska testa och värma upp och känna hur det känns i sträckningen om det går spela. Annars får jag sitta på bänken och hejja. :)


Har man otur så har man..

Alltså jag har ju aldrig någonsin haft turen med mig. Det är som att jag har en förbannelse över mig att jag aldrig kan ha tur för alltid är det nått som händer.. Sen om jag för en gångs skull ha tur då är det bara att vänta för runt hörnet brukar det alltid lura något helvete. Förra veckan var det ryggen som var helt knäpp, gick ju typ som agda 85 men nu har ju den blivit bra så vad tror ni hände igår då. Jo, efter att jag varit i stan hela dagen så när jag kom hem for jag till niklas på en gång där vi lekte kurragömma. Tror ni inte att det första jag gör då efter att vi börjat leka och jag ska springa fram och "fri dunka" så sträcker jag mig i låret såklart. Inte lilla sträckningen heller.. Så det blev inte så mycket mer lek för mig utan fick sitta och se på, men kul var det iaf :) Synd bara att man aldrig kan få vara skadefri från nått. Men har fått en olja nu av elin som ska hjälpa så jag hoppas ju på att den gör dunderverk så att det går över fort :)

Ledig imorgon :)

Imorgon får jag äntligen en ledig dag och det känns super skönt! Har varit väldigt less dom här sista dagarna på jobbet. Det har börjat bli så lugnt eftersom att dom flesta har ju börjat om att jobba och de flesta semesterpersonerna har ju åkt hem. Så det är rätt lugnt på dagarna nu, visst äre skönt men en aning långtråkigt blir det i längden.
Men imorgon då blir det umeå iaf och nolia :) Även hälsa på storebror, träna på iksu och hämta hem ny bilen :) Sen vad mer som händer får jag se men tror på en toppen dag iaf :)

 


Börja plugga eller fortsätta jobba??

I april anmälde jag mig precis i sista sekund till några utbildningar, i fall att jag skulle vilja plugga tänkte jag. Sen så förra veckan gick jag in på min hotmail för att kolla om jag tagit mig in på något program. Så jag går in och kollar och ser då att jag har blivit reserv på allting jag sökt. Väldigt långt bak på listan som reserv dessutom. Så jag tänkte ju såklart att jag inte kommer att ta mig in någonstans. Men igår loggade jag in för att kolla hur det gick och ser då att jag faktiskt har tagit mig in. Så just nu är jag väldigt tveksam och velig vad jag ska göra. Om jag ska fortsätta jobba eller om jag ska ta tag i saken och börja plugga. Har verkligen inte den blekaste just nu vad jag känner för att göra men måste ju bestämma mig rätt snart..


What happens next..?

Vaknade imorse och tittade på klockan som visade 06.40 och med ett stort leende på läpparna vände jag bara på mig och somnade om. Nästa gång jag vaknade visade klockan 10.30 så jag fick mig en lång och otroligt skön sovmorgon! :)
Sen så var tanken idag att jag skulle ta mig ut och springa innan jag börjar jobba men de kändes inte alls lika kul när man tittar ut och det spöregnar.. Så får skjuta upp springningen och ligga här i soffan under filten och bara ta det lugnt istället :) Börjar ju inte jobba förens 16 idag så jag får vila upp mig ordentligt. Däremot så känns det lite konstigt eftersom att jag har bara 4 jobb dagar kvar på sommarschemat. 4 dagar det är ju ingenting! Minns när jag fick schemat då kändes det som att det var hur långt bort som helst men nu har man snart gjort bort alla dagar. Känns väldigt konstigt men samtidigt rätt skönt ändå! Dock vad jag ska hitta på att göra nu efter den här veckan är för mig fortfarande ett stort frågetecken!! Har ingen aning vad jag ska göra eller vad jag vill göra.. sjukt jobbigt!! Men jag får ta dagarna som dom kommer och se vad som händer för nått lär det ju bli och nått lär ju dyka upp :)


Söndagkväll

Kvällen har spenderats hemma med Bisse och Elin :) Vi har suttit och pratat hela kvällen och ätit Ben & Jerry's. Så en riktigt trevlig och lung söndagkväll har vi haft och det gillas! :)
Men nu ska jag börja dra mig mot sängen. För imorgon väntar en lång och välförtjänt sovmorgon så jag lovar er att den ska jag verkligen ta vara på sova ut!! Så godnatt på er :)




7 Augusti

Är det bara jag eller är det någon fler som tycker att den här sommaren har gått extremt fort!? Jag kan knappt fatta att det redan är augusti, det känns helt sjukt! Den här sommaren har bara svischat förbi! Har verkligen gått på snabbspolning känns det som men den har varit riktigt underbar ändå och än får den inte vara över! Lite mer saker ska hinnas med :D






Tillbaka

Oj nu har det varit väldigt dålig uppdatering den senaste månaden.. Men det är ju sommar så inte direkt ofta man orkar sitta framför datorn då. Men kul att se att ni fortfarande är här och "läser" fast jag varit värdelös på att skriva men ska försöka bli bättre på det nu! :)
 


RSS 2.0