Måndag

Börjar inte jobba förens 17 idag. Så har varit duktig, började med stiga upp vid 9e och tränade. Sen blev det en promenad till mormor och morfar med hundarna. Var bara morfar hemma så drack kaffe med han och surrade ett tag :) Sen promenerade jag hemåt och när jag kom hem började jag med att baka :) Blev en morotskaka, tror aldrig jag har bakat det förut så de va kul och testa nå nytt :) Och nu håller den på att kallna så blir att provsmaka snart och hoppas på att den blev god :)

Har även hunnit med att beställa klipp tid och fick tid redan på torsdag! :D Blev överlycklig för mitt hår är väldigt slitet nu, men klart har man väntat i över 4a månader sen sist så... Ska då bli riktigt skönt att få det fräscht igen! :)
Sen har jag även ringt på några lägenheter och jag fick visning på 2 st på torsdag så hoppas och håller tummarna på att dom är fina så kanske de blir flytt :) Så har en del att se framemot den här veckan vilket känns super bra!!! :D


Huvudvärk..

Har haft en riktigt jobbig huvudvärk sen imorse, så har mest bara legat i soffan idag och vilat. Men nu är det dags att börja göra sig klar, jobbar nämligen 15-20.15 så får härda dom få timmarna och ta lite mer ipren så ska det nog gå bra. Får ju vara ledig imorgon så :)


:D

Då har man bakat en oboykaka som blev riktigt bra och smarrig :) Sen började jag även på en annan kaka men jag misslyckades hur jag nu kunde göra det.. :/ Bara galet ska inte gå att misslyckas med den men tydligen så kunde jag göra det.. Haha rktigt sämst! Aja bäst att glömma det ;P

Nu ska jag iaf ta och göra mig lite klar. Ska till Bisse ikväll och hälsa på :) Har inte sett henne sen vi var i hemavan vilket är snart en månad sen.. :/ Så vi har en hel del att ta igen ikväll, vilket ska bli riktigt kul har ju saknat vännen min! :)


Bakning på gång :)

Så då har man hunnit med att träna och varit ute med hundarna en sväng :) Men stadsresan har jag avslutat känner mig för lat för det.. Får ta det någon annan dag :) Istället hade jag tänkt ta och baka lite grann nu tror jag, så ska gå ned och kolla vad som finns och vad man kan baka. Orkar inte fara och handla så får hoppas på att det finns tillräckligt med ingredienser här hemma till någon god kaka :)


Godmorgon!

Är ledig idag och känslan av att vakna upp helt av sig själv, utvilad och pigg. Hur skönt är inte det! :) Ingen väckarklocka som ringer, inga hundar som kom och väckte mig, ingen som ringer på hemtelefonen och ja allt vad det nu kan.. Utan har fått sova ut och det är jag glad för :)

Idag då är jag lite velig över vad jag ska hitta på!?? Om jag ska fara intill stan, shoppa lite och träffa Elin vilket skulle vara grymt kul! :D Eller stanna här hemma ta det lungt och vila upp mig, vilket jag egentligen skulle behöva göra men känns som tråkigt det..! Aja ska börja med att gå ned och äta frukost nu iaf och sen ta och träna så har ett tag till att fundera på vad jag ska göra med dagen :)


Fredag fredag fredag :)

Kvällen spenderas hos Sophia och Nicklas med spelkväll, lite vin och massa gott :)


Hungrig..

Magen kurrar och skriker efter mat.. Och ikväll blir det tacos till middag som ni ser :) mums va gott! :) så storebror skynda dig hem nu så vi får börja äta :))


Jippii!!

Då var den här veckan gjord och man har äntligen fått helg :D de firar jag med med ben & jerrys och lite natur godis :))


Skön dag!

Börjar inte jobba förens 3 idag, så varit ledig hela dagen :) Att börja kl 3 är faktiskt en rätt så skön tid ändå, för man hinner både få sov morgon och sen hinner man även med att göra nå annat också :)
Så såklart tog jag ju sov morgon idag och sen var planen att fara ut och springa men gick ju inge vidare när man tittade ut imorse och såg hur mycket snö de hade kommit.. Så de blev ett styrkepass istället, inte helt fel de heller :) Sen har jag inte gjort så mycket mer än att varit ute och busat med hundarna i snön :) En riktigt skön dag hittills :) Och nu blir det snart att börja rulla mot jobbet så bäst att byta om :)


Igång med träningen

Blev en tidig kväll för mig igår, jag va helt slut i både kroppen och huvudet efter jobbet..
Men idag vaknade man upp pigg och utvilad, riktigt skönt det! :) Så steg upp i tid idag för att hinna med att träna innan jobbet. För nu måste det bli ett slut på latheten och jag måste börja komma igång med träningen igen!! Va alldeles för länge sen men nu ska det bli ändringar på det :) Började då med ett stykepass på morgonen och de gick bara bra! Så det är bara att fortsätta så här nu :)
  


Ovärd!

Haha tittade just på de förra inlägget jag skrev idag och de måste ju vara bland de ovärdaste jag har skrivit :P men hade så sjukt tråkigt på min rast idag därför de blev som de blev haha ;P
Men nu har man äntligen slutat iaf och börjar 11.30 imorgon så skönt :) så blir att sätta sig ned i soffan nu och se tv och äta vindruvor och färsk ananas :) mums! :)


Månda

Måndag och ännu en ny vecka. Hade tänkt vara duktigt imorse och stiga upp tidigt och träna innan jobbet men inte blev de så inte. Utan Blev en lång sov morgon istället, så är bara att börja inse att någon morgon människa är jag inte längre.. Så har ju riktigt tur då att jag har sovmorgon hela veckan :D känns skönt! Men nu hinner jag tyvärr inte med att skriva allt de jag hade tänkt för min rast är slut så bäst att återgå till jobbet. :)


Nu kör vi!

Jag och Sophia kör på drink kväll och börjar med en strawberry daiquiri :D grymt goda!! :)


Lördag kväll!

Ikväll är det all in hos Nicklas och Sophia med Konsumgänget ;D trevlig kväll på er allihop :)


Kvällen

Har varit rätt så duktig ikväll. Har hunnit med att städa rummet, gått igenom garderoben och gjort de snyggt där och sen även hunnit med att träna :) Känns rätt så skönt nu när jag har fått det bort gjort :)
Så nu ska jag ta och skära upp lite färsk ananas till kvällsfika :)


12 Januari

Har varit ledig idag och jag har inte gjort nå vettigt alls.. Bara slappat vilket är skönt men ändå inte. Hade flera planer av vad jag skulle göra med dagen men inte gjort nått av det :/ Dåligt av mig, så får försöka göra nå vettigt av kvällen nu istället :)
Men nu först ska jag börja med middagen som blir kycklingsallad hade jag tänkt :) Mums!


12 Januari

Har varit ledig idag och jag har inte gjort nå vettigt alls.. Bara slappat vilket är skönt men ändå inte. Hade flera planer av vad jag skulle göra med dagen men inte gjort nått av det :/ Dåligt av mig, så får försöka göra nå vettigt av kvällen nu istället :)
Men nu först ska jag börja med middagen som blir kycklingsallad hade jag tänkt :) Mums!


Kort av 2011

Har inte så många bilder på den här datorn från året som har gått men några hittade jag och här är dom :)
Helt klart ett riktigt härligt år  :)

Blev en hel del personalfester under året :D









Två till tatueringar :)





Stockholmsresa



Öltälten





Stadsfesten









Och några andra random kvällar :)









Nyår i Hemavan

Åkte sen upp till Hemavan och firade nyår där :D Tror inte jag behöver säga så mycket mer än att det var lika grymt detta år :) Gaaaalet roligt hade vi! :))















Tillbaka igen.. :)

Nu var det ett bra tag sen jag uppdaterade.. Har varit väldigt dålig på de men har inte haft tiden till de men lovar ska försöka bli bättre på de nu igen :)
Så hade tänkt att fortsätta där jag slutade sist så går tillbaka till julafton, som spenderades i Djäkneboda :)
Och eftersom att det va ett tag sen så låter jag bilderna tala för dig själva :)














RSS 2.0