Våfflor

Våffeldagen idag så vad passar bättre då än att äta våfflor till middag, med glass och färska hallon :) mums! :)


Sötaste Elsa :)

Som vi har längtat och väntat! Men nu har äntligen lillkusinen kommit till världen :) så stort grattis Åke och Pernilla till världens sötaste Elsa :)


Helg :)

Så skönt! Då har man gjort bort den här jobb veckan och äntligen fått helg :) känns riktigt galet skönt :D som jag har längtat så nu blir det att njuta av 3 dagars ledighet :)


Beställt

Sådär då var 2 st linnen beställda, ett från hm och ett från nelly. Sen blev det även en vit bikini från hm så får hoppas och hålla tummarna att den inte är genomskinlig!
Så nu är det bara att vänta till slutet av den här veckan och början på nästa vecka innan man får prova :)





H&M

Idag är man ledig och fick riktigt bra väder också så jag klagar då inte! :)
Har suttit här och kollat runt lite på olika sidor på kläder och har hittat lite grann. Skickade just iväg en beställning från HM där de blev ett linne och en bikini :) Så nu är de bara att vänta och hoppas på att man kan ha det också :) Har även hittat nå linnen från Nelly som jag tror att det blir och beställa dom också senare idag :)
För nu blir det ut på en promenad med hundarna :)


Grillning :))

Nu blir de årets första grillning! :) som man har längtat, ska bli så galet gott :) blir grillspett med kyckling, champinjoner, haloumi och ananas :) till de potatissallad, bea och sallad! :)) mums!!! :D


Grattis!

Idag har det ätits marängtårta med daim :) Pappa fyller år imorgon så vi passade på att fira han idag istället medans alla är hemma :) Så stort grattis igen pappa! :)


Slö

Är ledig idag vilket är riktigt skönt och jag har inte gjort mycket alls. Utan bara legat här i soffan och slöat. Känner mig så slö och utmattad just nu.. Men hade tänkt ta och komma igång lite, måste ju göra nått vettigt idag :) Så hade tänkt försöka ta mig iväg till gymmet nu, vilket kändes tungt men vet ju att ja kommer bli så mycket piggare efteråt :) De svåra är ju bara att ta sig dit men ska pallra mig upp från soffan nu och byta om :) Sen tagga igång för gymmet :P


Malta

Igår bokades det en utlandresa till Malta :) Så den 20/5-29/5 befinner man sig på den lilla men underbart fina ön :) Kommer bli riktigt kul och framför allt riktigt härligt! :) Så 2 månader kvar och jag längtar redan!!








Mums!!

De var alldeles för längesen jag gjorde mig en smoothie här hemma.. Så ikväll blev det ändring på det och det var ju på tiden! Jag gjorde en Hallon/blåbär smoothie och den blev ju såklart riktigt god! :) Förstår inte varför man slutat med att göra dom eftersom att det är ju verkligen galet gott :))


"jag finns här för dig!"

Har i princip suttit och väntat hela dagen på att klockan ska bli 5, så jag får åka iväg och börja jobba. Har typ tittat på klockan 1000 gånger idag istället för att göra nått vettigt! Förstår inte, jag har haft hela dagen på mig att göra nått men inte har jag de inte.. dumt av jag! Menmen skönt med en slappar dag också :) Och nu börjar ju klockan äntligen närma sig 5 också så nu blir de på med den gröna skjorta och börja rulla mot jobbet :)


Tillbaks

Strömen är äntligen tillbaka :) Så skönt! Det är verkligen tråkigt när man är ensam hemma och allt blir helt tyst och inget fungerar.. Men jag har då hunnit med fotbadet så nu är mina fötter mjuka. Använder mig av body shops footscrub och cooling foot cream, riktigt bra :)
Hann även med att måla om naglarna och göra mig en ansiktsmask, så de blev lite spa för mig och de är ju aldrig fel :)



Strömavbrott

Kul... Sitter här i mitt fotbad, tar de lugnt och ser på tv när allting helt plötsligt slocknar. Det har alltså blivit strömavbrott, vilken timeing.. Haha åå så drygt, de är ju typiskt! Tur spotify på mobilen funkar iaf så de Inte blir helt knäpp tyst! :P


Fotbad

Börjar inte jobba förens 17 idag och jag vet inte vad jag ska hitta på fram tills dess.. De är ju riktigt fint väder ute, iaf när man tittar ut genom fönstret men när man väl går ut så blåser man ju nästan bort! vilket är synd!!
Så blir nog att hålla sig inomhus idag och funderar på om jag ska göra mig ett fotbad :) Kändes rätt så skönt faktiskt och med tanke på att jag går och står hela dagarna så är det nog välbehövligt också :) så fotbad får det bli till att börja med :)


Lördagens exotiskaplankor :)




Jobbhelg

Va som sagt hemma hos bisse och Jimmy igår. Vi pratade och skrattade och hade allmänt trevligt :) bisse hade bakat en kladdkaka som hon bjöd på och den va ju såklart riktigt smarrig :)

Idag eller nu sitter jag på jobbet, är nämligen min jobb helg igen. Tråkigt när det är sånt underbart väder ute men vad gör man.. Har iaf en riktigt bra dag här ändå, har fått göra en exotiskplanka som jag hållt på med enda sen imorse och är klar nu :) riktigt kul är det! :) sen får jag ju sluta kl 3 också så inte länge kvar dit :)

Bild på min exotiskaplanka kommer senare ikväll :) Blir en bild på från igår nu, de Bisse bjöd på :))


<33

Sitter och väntar på att Elin ska höra av sig så jag kan fara upp till Ånäset och krama om na :) Vet inte hur längesen det var jag såg elin sist, alldeles för längesen iaf.. Så de ska bli riktig kul att få ses igen :D  Sen åker vi vidare upp till Bisse där vi är bjudna på tårta :) Kommer bli en underbar fredagkväll tillsammans med mina fina :) :)


Freda freda freda ;D

Fredag idag och jag är ledig! Hur skönt är inte det :D så började med en riktig sov morgon som behövdes :) och nu snart ska jag bege mig mot gymmet och förhoppningsvis så går de mycket bättre idag! :)

Passar även på att gratta min underbart fina vän igen :D 22 år Shit vad tiden går fort! Haha! ;) vi ses ikväll <3


:))

Blev en sväng till mormor och morfar idag :) där man blev bjuden på våfflor till lunch, riktigt gott :) Nea var även där så jag har suttit och målat och färglagt med henne :)
Sen var tanken att jag skulle hinna med en promenad med Sophia innan jobbet men får se hur de blir. Åker iaf upp till Robban nu sen får ja se hur vi gör :)


Gomorgon!

Sov morgon idag men konstigt nog är jag ändå uppe nu :P vaknade klockan 7 och har inte kunnat somna sen dess så jag ligger i soffan och ser på vakna med the voice :) dock så börjar ja bli lite små trött nu så får kanske bli en liten powernap fram till 9e och sen stiga upp och ta tag i dagen :) börjar kl 15 idag så får se vad man ska hitta på för roligt fram tills dess ! :)


Skit också!

Hade sett fram emot att träna hela dagen och jag var riktigt taggad när jag kom till gymmet. Men dock så gick de över rätt fort när jag började springa eftersom att jag fick bara ondare och ondare i foten.. (den fot jag haft problem med tidigare när jag spelade fotbollen) men jag tjurade och fortsatte att springa iaf men tillslut så gick det bara inte :/ det är ju typiskt! Vägrar att få problem med den igen! Blir så besviken när ja var så taggad på träning och så blir de såhär.. Aja nu ska ja ta och göra mig lite fika istället och hoppas på att det bara var en dålig dag och att de går bättre nästa gång istället :)


Träning

Träningsvärken har fortfarande inte släppt helt än.. utan låren dom värker fortfarande lite grann. Men ikväll tänkte jag ignorera den smärtan och fara på gymmet iaf och träna :) Får se hur det kommer att gå men får hålla mig till att träna armar, mage och rygg :)
Så ska ta och byta om nu sen börja rulla mot gymmet :)


Headset

Har haft borta mitt headset till mobilen ett bra tag och jag har letat och letat överallt men inte hittat det.. Började tro att jag glömt det på gymmet så jag gav upp letningen. Men nu idag då jag tvättat och ska hänga upp tvätten så ser jag en vit sladd inne i tvättmaskinen och jag blir super glad och förstår direkt att det är mitt headset men sen slår tanken mig att jag har just tvättat den och de finns ju inte en chans att den fungerar längre.. Men jag hade turen med mig för konstigt nog så gör den de! Yeeeyy ;D


Stockholm

Helgen i stockholm var ju bara helt underbar! :) Det blev mycke shopping, god mat, träning på Ellens gym och utgång och med det bästa sällskapet så vad mer kan man begära :) Tack för en kanon helg brudar! :D Får inte låta det gå för länge tills nästa gång för det här måste helt klart göras om :)



















Ajajaj!!

Träningsvärken från Ellens gympass igår har satt sina spår! Och den blir bara värre och värre också.. Ben, armar, axlar, rumpan och mage.. Kan snart knappt gå normalt längre!! Se ju om jag ens tar mig in till flygplanet eller om jag kommer fastna fast där haha ;P gruvar mig lite inför för morgondagen också, kommer bara bli värre men det är ju en härlig smärta ändå :)


Mot Arlanda

Sitter just nu på flygbussen mot arlanda :) har haft en riktigt kanon helg! :D dock väldigt tråkigt att säga hejdå till Ellen! Man vill bara packa ned hon i väskan och ta med na hem :) men vi ses ju snart igen och de är ju tur det :))


Roooooooliiigt!

Vi hann aldrig med att gå på systemet idag, vem trodde att dom skulle stänga klockan 3.. Inte då vi iaf! Men vi har gjort oss snygga iaf och tänker gå ut och gå all in ändå ;D


Snart

Sådär då är väskan stängd och jag sitter och njuter av kycklingsallad medans jag väntar på att klockan ska gå :) Men snart sitter vi på flyget mot stockholm och snart får man krama om sin saknade vän igen :) Jipppii!


Packat och klart

Blev bara 2 dagars jobb den här veckan och det känns faktiskt riktigt skönt! :) Har ju tagit ledigt dom andra dagarna nu så får en liten mini semester därifrån och det är ju inte helt fel :)
Idag har jag då roat mig med att pröva kläder och packa väskan. Så nu känner jag mig rätt så klar, de ska bara ned några små saker till innan jag kan stänga igen den :) Sen är det bara att invänta att klockan blir 5 för då kommer Bisse och hämtar mig och vi rullar mot flyget :) :)
Känns som att det var alldeles nyss som vi bokade flygresan men 1 månad har gått och den har sprungit iväg så nu väntar en helg med go mat, mycke shopping och massa annat kul! :D


RSS 2.0