God morgon på er kära läsare och god jul! ...

img_7664 (MMS)

God morgon på er kära läsare och god jul! :) tänk att det redan är julafton känns helt otroligt, vad tiden går fort! Men jag hoppas ni alla får en riktigt underbar dag/kväll med massa god mat, trevligt sällskap och fina paket :))  Själv sticker jag iväg till jobbet nu snart, kändes mindre kul det men då har jag en sån otroligt fin vän som ställer upp och jobbar mina sista timmar så får sluta redan klockan 11, så skönt! :) Tack för de Sophia! :D


Dagen före :))

Har haft en riktigt trevlig och mysig kväll! :) Med underbart sällskap, god mat så det känns som man gått upp flera kilo, blivit mycket skratt, lite julklappsöppning och även spelat spel :) precis som det ska vara dagen före julafton :))
Men nu blir det att ställa larm på mobilen och hoppa i säng för imorgon väntar det jobb tyvärr.. God natt på er! :))


Sov morgon!

Börjar inte förens halv 12 idag, så skönt! :) så jag ligger kvar i sängen än och drar mig men magen har börjat att kurra så blir nog att börja dra sig nedåt till att äta frukost snart :)
Idag väntar då jobb, egentligen till 20.15 men snälla Zorica ställer upp och tar mina 3 sista timmar så får sluta redan klockan 17 :D tackar för de! :)) så jag får fara hem och äta middag osv med familjen :) ska nämligen vara här hos oss ikväll,tror vi blev 10 st och inte vill jag ju missa det! :) julen är ju bland de bästa, med dom bästa! :) :)

Men Ne nu måste jag ta och stiga upp så jag får nå vettigt gjort innan jobbet! Hoppas ni får en riktigt underbar dag! :D


Nöjd nöjd nöjd!!! :D

Då är äntligen håret färgat och jag är grymt nöjd med resultatet! :D
Frågan är ju varför man inte har gjort det tidigare bara.. Menmen nu är det ju gjort iaf och kunde inte blivit bättre! :)

Före:


Efter:


Torsdag

Skönt! Har ny kommit hem från jobbet, hade kort dag idag och det tackar jag för :) har nämligen varit kaos på morgonen, mycket som ska göras, flera beställningar och mycket folk. Vi alla Sprang omkring som en galningar men allt har ju gått bra iaf, tur det :)
Så nu sitter jag här och äter lunch och väntar på att mamma ska komma hem för då blir det äntligen att färga mitt hår! :D som ja längtat!


Lediga dag :))

Ledig idag med :) yeey! Det är så skönt! :D så började dagen med att fara på konsum med mamma och julhandla :) Skönt att ha gjort bort det i tid innan det blir mycket folk.. Och just nu sitter jag i bilen på väg mot Umeå, för att handla lite små saker som behövs :) man måste ju passa på när man är ledig :)


20 december

Bakar pepparkakor för fullt :)


Bättre sent än aldrig :P haha!

Va och köpte hårfärg idag :D så imorgon eller på onsdag blir det att färga :) och det ska bli så skönt och få bort mina slingor, utväxten och den extremt taskiga färgen jag har just nu! så nu blir jag mörkare igen eller det som är tanken iaf, har köpt mellan brun så får hoppas på att det blir bra :)


Julgran

Nu har jag och mamma klätt julgranen :) Hade lite problem vart vi skulle ställa den eftersom att vi har gjort om osv men lyckades hitta en bra plats tillslut och det blev ju riktigt fint! Så vi är nöjda :)


Mums!

Nu är snart knäcken klar, ska bara bli kalla och stelna först :) Sen så blir det att provsmaka ;)


4:de advent

Kommer hem från jobbet och möts av julgranen som pappa tagit in, tända ljus, julmusik och julbak :) mer rockeyroads är gjorda och just nu står knäcken på spisen och buttrar :) hur mysig är inte julen! :)


Oboykaka

Fick ett recept av mormor på en chokladkaka som med oboyglasyr uppe på :) och den va ju otroligt god :D så blev sugen på att göra den, så just ny väntar jag på att den ska bli klar och hoppas på att den blir lika god :) bäst av allt förutom att den var sjukt god då så är den enkel och går fort att göra :) kan visa en bild på den sen när den är klar :)


Hemmaspa och massage

Ikväll har jag haft en liten spa kväll för mig själv, riktigt skönt! :)
Började med ansiktsmask och peeling. Sen blev det fotbad och fotpeeling så nu är man nästan babylen haha :P
Och det blir ju bara ännu bättre för nu ska jag få fara på riktig massage, mamma hinner inte dit så jag skulle få komma istället och vem tackar nej till massage?! Inte då jag iaf så det kommer bli riktigt skönt! :) Blir bra avslutning på min spakväll :)


Make decisions, make mistakes and if you fall, at least you tried.

Ledig idag så har hunnit med att städa bort lite grann och sen har elin varit här :) Riktigt kul att ses igen, va alldeles för länge sen vi sågs så det var kul och få små prata igen oss lite :)
Sen försökte elin hjälpa mig med en ny blogg design också, men fick inte riktigt till det. Så ska försöka klura ut nu vad som ska göras men får väl se hur det går ;P haha! 
Men tack för besöket och hjälpen vännen! :D 


Bjuder på en bild på Rocky roadsen som vi ...

img_8489 (MMS)

Bjuder på en bild på Rocky roadsen som vi gjorde idag :)


Min lördag

Ledig i helgen igen vilket självklart är hur skönt som helst! :) Så den här dagen började med julfrukost imorse, riktigt gott och med luciatåg och allt så det var mysigt :) Sen for jag och mamma en sväng till Robban, handlade lite och tittade även in det nya gymmet som hade invigning idag. Såg riktigt bra ut så nu blir det att köpa gymkort och komma igång med träningen igen! :) skönt det, jag är taggad! :)
Efter Robban iaf bakade jag och mamma Rocky roads, som blev super goda såklart! :) och sen ikväll har jag varit på julmiddag, så har ätit gott hela dagen och det känns just nu vill jag lova, rullar nästan fram hehe! ;P så ska nog ta och "rulla" mig till sängen nu haha! God natt med er! :)


Skeppsvik och julbord

Nu väntar det jobb i 4a timmar, ett rätt så skönt pass faktiskt :) Och sen efter jobbet blir det att fara till skeppsvik på julbord med konsum :D Tror det kommer bli en riktigt trevlig kväll! :) Hade tänkt ladda upp en bild men eftersom att det har hänt nå väldigt mysko med inäggssidan, ser bara hälften av någon konstigt anledning.. :/ Kan inte göra nått riktigt skumt. Så får bli utan bild för nu måste jag verkligen börja fara. Ha en bra dag! :)

Jag och Sam har gjort ännu en exotiskplank...

img_8230 (MMS)

Jag och Sam har gjort ännu en exotiskplanka idag :) hur kul som helst, är grymt nöjda med den :D vi blir bara bättre och bättre ;)


I Umeå

De slutade med att jag for intill stan :) så nu är linserna hämtade och alla julklappar klara, vilket känns grymt skönt :D
Så nu sitter jag hos Robert, har nyss ätit spagetti och köttfärssås och nu blir det att slappa lite framför TVn och sen slå in julklapparna :)


Kort dag! :D

Måndag idag och ännu en ny vecka. Som började med en riktig kort dag, jobbade till 11.30, hur skönt som helst !:) Så nu är jag hemma, har nyss ätit lunch och funderar på hur jag ska göra.. Antingen fara intill stan nu, hämta ut linserna och lämna lite grejer till Robert eller så stannar jag hemma och typ bakar istället :) What to do, what to do??  Hatar verkligen när jag får lite besluts ångest och inte kan bestämma mig..

 


Livet är en labyrint, Man måste gå vilse några gånger innan man hittar rätt.

Glömde totalt bort att öppna min adventskalender igår så idag fick jag öppna 2 luckor :) hihi!
Och bakom dom var det en mascara och sminkborttagning :)


Lördag:)

Det är helg och jag är äntligen ledig hela helgen!!! :D Känns riktigt bra och kan inte komma bättre till, för det har blivit alldeles för lite sömn och för mycket jobb dom senaste veckorna.. Så blir att verkligen ta det lugnt och vila upp mig ihelgen :)
Tänkte börja dagen nu med en riktigt go frukost eller ja jag kanske ska säga lunch haha! ;P Efter det blir det lite julklappsinslagning och sen en promenad med hundarna :)




RSS 2.0